Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Κιλκίς: Έγινε η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Γιώργου Ανδρέου

Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του γνωστού μουσικοσυνθέτη, στιχουργού, μουσικού παραγωγού και συγγραφέα Γιώργου Ανδρέου «Ο απερίσκεπτος πλοηγός», έγινε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.

Προλόγισε και διάβασε ποιήματα η φιλόλογος κ. Εύη Παναγοπούλου- Κατσαβάκη, ενώ για τον πολυσύνθετο και πολυτάλαντο Ανδρέου και το έργο του, μίλησε και ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής. 

Τέλος ο ίδιος ο Ανδρέου διάβασε κάποια από τα ποιήματα του και μίλησε με λόγο μεστό, χειμαρρώδη και προσιτό, κατακτώντας το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση με την αμεσότητα, την απλότητα και την καλλιέργεια του.

Χαιρετισμό και λίγα λόγια για το πλούσιο βιογραφικό του δημιουργού απεύθυνε στην αρχής της εκδήλωσης η αντιπρόεδρος του εφορευτικού συμβουλίου Χαρούλα Καραμπίδου, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης ευχαρίστησε όλους, τους παρευρισκόμενους και τους δημιουργούς, εκ μέρους της Βιβλιοθήκης και του εφορευτικού συμβουλίου, η κα. Μαρία Παπαδοπούλου, Σχολική Σύμβουλος και μέλος του εφορευτικού της βιβλιοθήκης.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.