Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των αθλητών-τριων στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς. Αθλητές και των δύο τμημάτων, (αγωνιστικού & ακαδημιών) προπονητές, μέλη της διοίκησης γονείς και φίλοι του συλλόγου, συμμετείχαν στην όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Συμβολικά σοκολατένια δώρα, βασιλοπιτάκια , χάρτινα έλατα, μπαλόνια και φυσικά ο Άη Βασίλης περίμεναν τους αθλητές και τους καλεσμένους, ενώ πρωτότυπες σκυταλοδρομίες και μπαλονοπαιχνίδια για τα μικρά παιδιά ήταν το αθλητικό μενού της γιορταστικής προπόνησης των μικρών του στίβου που έδειξαν να το χαίρονται με την καρδιά τους.

Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Παναγιώτης Λαπατίνας , οι έφοροι του τμήματος Βλάσης Μαβίδης και Ματίνα Γιαννιτσάκη και φυσικά οι προπονητές όλων των τμημάτων.

Αυτή ήταν η τελευταία εκδήλωση του τμήματος των Ακαδημιών που περιμένει πάλι τους μικρούς αθλητές του από τις 9 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς.

Οι έφοροι του τμήματος στίβου, ευχαριστούν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο τμήμα και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του, τους προπονητές για την προσήλωση και την αγάπη που δείχνουν στα παιδιά και εύχεται στους αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣΚ και στις οικογένειες τους ένα ευτυχισμένο και με πολύ αθλητισμό 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.