Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Ένα δημόσιο μεγάλο ευχαριστώ από τον Στάθη Παπαδόπουλο και την οικογένειά του

Υπογράφει ο Ευστάθιος Παπαδόπουλος και η οικογένεια του
Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου προς όλους εσάς που βοηθήσατε στην ταχύτερη ανάρρωσή μου. Αρχικά το πυροσβεστικό σώμα Κιλκίς που κατάφερε να βγάλει εις πέρας και να σβήσει την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της 12 Οκτωβρίου στην επιχείρησή μας. Στη συνέχεια δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον “από μηχανής θεό” ανακριτή “Κωστόπουλο Γιώργο” που χάρις στην άφιξή του και τη σωστή τέλεση της όλης διαδικασίας, είχα σωτήρια εξέλιξη. 

Ευγνώμων νιώθω απέναντι στην έγκαιρη ανταπόκριση και άφιξη του ασθενοφόρου όπου μετέπειτα είχα ταχύτατη διακομιδή στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Νιώθω υπόχρεος για την αφοσίωση και την άμεση παροχή των κατάλληλων βοηθειών τόσο από τους γιατρούς, όσο και από το νοσηλευτικό προσωπικό οι οποίοι δεν άφησαν λεπτό ανεκμετάλλευτο. 

Το ευχαριστώ μου είναι τόσο μικρό μπροστά στη βοήθεια που μου πρόσφερε το γενικό νοσοκομείο Γ.Π.Θ. όπου νοσηλεύτηκα μέχρι αποθεραπείας. Πιο συγκεκριμένα να αναφερθώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας εντατικής θεραπείας του τμήματος εγκαυμάτων της πλαστικής χειρουργικής, για την πλήρη αφοσίωση τους αλλά και την αγάπη που μου έδειξαν.

Ένα ευχαριστώ τόσο στο κέντρο αιμοδοσίας  Γ.Π.Γ.Ν.Θ., όσο και στο κέντρο αιμοδοσίας του Κιλκίς για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας συλλογής αίματος. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου το οφείλω σε όλους εσάς. 

Εσάς που με τη σκέψη σας, με μηνύματα σας, με τη παρουσία σας αλλά και με τον εθελοντισμό σας για αίμα, ήσασταν εκεί από την αρχή ως το τέλος. χωρίς το δικό σας λίθο δε θα τα είχα καταφέρει.

Η ζωή είναι τόσο όμορφη αλλά συγχρόνως και τόσο μικρή, γι’ αυτό να χαίρεστε κάθε δευτερόλεπτο που περνά, γιατί πραγματικά είναι πολύτιμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου