Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Αγάπη και αλληλεγγύη από τους Προσκόπους και τον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Προσκόπων Κιλκίς
Με επιτυχία στέφθηκε η καθιερωμένη δράση προσφοράς και αλληλεγγύης που διοργανώνουν οι Πρόσκοποι του Κιλκίς σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και των Ενοριακών Παντοπωλείων της πόλεως. 

Φέτος στην διοργάνωση συμμετείχε και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος Κιλκίς", η οποία συγκέντρωσε τρόφιμα από τα μέλη της στις εγκαταστάσεις της και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της μεγάλης ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Θεόδωρο Ντουντούκη τα παρέδωσαν στην Πλατεία Ειρήνης. Έδειξαν για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της Ακαδημίας που μαζί με το ευ αγωνίζεσθαι υπηρετούν και τα ανθρώπινα ιδανικά.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, παράλληλα με την δράση τα Λυκόπουλα του Κιλκίς γιόρτασαν την συμπλήρωση 85 ετών από την ίδρυση του Κλάδου Λυκοπούλων με παιχνίδια και διάφορες δραστηριότητες. Λυκόπουλα, πρόσκοποι και Ανιχνευτές μαζί με τα ενήλικα στελέχη πρόσφεραν τρόφιμα κάνοντας πράξη την υπόσχεση τους να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση και σκόρπισαν χαμόγελα ελπίδας στο κέντρο του Κιλκίς.

Την εκδήλωση ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι συμβάλλουν με την αγάπη τους στη βοήθεια των αδύναμων συνανθρώπων μας ενώ παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Χριστόφορος Πιπερίδης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.