Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλο διπλό για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ασταμάτητος ο Κιλκισιακός μας επιβλήθηκε με 1-0 εκτός έδρας στο μεγάλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α.Ε. Πολυκάστρου και αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Μετά το τέλος του πρώτου γύρου ο ΑΟΚ έχει 37 βαθμούς και έχει ξεφύγει εννιά βαθμούς στη κορυφή. Επίσης κρατά για δέκα παιχνίδια στη σειρά ανέπαφη την εστία του, έχοντας σε 13 ματς 12 νίκες και 1 ισοπαλία με τέρματα 34-3.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με πολλές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, και λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι κορυφαίες στο 33' με τον Σκαρλάτο να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια του Αβραμίδη για την ΑΕΠ και δύο λεπτά αργότερα τον Δρόσο να πιάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Παπαδόπουλο να απομακρύνει.

Στην επανάληψη ο Κιλκισιακός έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι. Απείλησε με φάουλ του Μπελίτσα στο 47' και κεφαλιά του Ρωμανίδη στο 51', ενώ είχε ακόμη ένα σουτ του Σαπανίδη πάνω από τα δοκάρια.

Στο 60' το πλασέ του Δρόσου πέρασε έξω, και λίγο αργότερα ο Ρωμανίδης από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα συνέχιζε να πιέζει, και στο 82' ήρθε το πολυπόθητο τέρμα. Ο Μπελίτσας κέρδισε τη κόντρα από τα αριστερά, μπήκε στη περιοχή και με έξοχο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΚ.

Στο 85' ο Ματεντζίδης έβαλε τη προβολή πάνω στον Γκέρτσο, και η ομάδα μας έφτασε σε ακόμη ένα τρίποντο. Στο 90' αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός παίκτης των γηπεδούχων Ρέβης.

Το πρωτάθλημα πλέον διακόπτεται για τις εορτές, με τη διοίκηση, τη τεχνική ηγεσία και τους παίκτες του Κιλκισιακού να εύχονται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές!

Ραντεβού στις 7 Ιανουαρίου στο Πεδινό!

Α.Ε. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ: Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Γκέλινος, Μπέλλης, Σκαρλάτος, Χαραλαμπίδης, Γεωργιάδης, Ιωαννίδης, Γκέρτσος, Ζεϊμπεκέρης, Ζαραλής (59' Δόγκας).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ; Αβραμίδης, Νικολαΐδης, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ευθυμιάδης (61' Βαχανελίδης), Μπελίτσας, Σαπανίδης, Καμπεράι (46' Ρωμανίδης), Πολύζος, Δρόσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.