Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΜΕ: "Στο πλευρό των εργαζομένων του Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη)"

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ 
Η γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους του Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη) που, παρά τα έμμεσα εκβιαστικά διλλήματα από πλευράς της κυβέρνησης αλλά και τους απευθείας εκβιασμούς και το όργιο τρομοκρατίας από το μηχανισμό της εργοδοσίας, έκαναν προς πάσα κατεύθυνση ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να παραδώσουν, ούτε το μόχθο τους, ούτε τις κατεκτημένες ΣΣΕ, ούτε τις θέσεις πλήρους και σταθερής εργασίας, για τα κέρδη κανενός. 

Τα δεκάδες ταξικά συνδικάτα, οι επιτροπές αγώνα σε κάθε κλάδο του Ν. Θεσσαλονίκης δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον δίκαιο αγώνα τους, θα είμαστε με όλα τα μέσα στο πλευρό τους έως ότου δικαιωθούν.

Η κυβέρνηση ας αφήσει το κάλπικο ενδιαφέρον για την περιφρούρηση του αγώνα των εργαζομένων. Η παρουσία ανδρών της ασφάλειας στη συνέλευση των εργαζομένων στο ΕΚΘ αμέσως μετά τη συνάντηση στο υπουργείο είναι προκλητική. Οι εργαζόμενοι, κάτι που αποδείχθηκε και σήμερα, ξέρουν να περιφρουρούν τις συλλογικές τους διαδικασίες, τις αποφάσεις τους και τις κινητοποιήσεις τους χωρίς τη "συνδρομή" της κρατικής ασφάλειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.