Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δράση αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς


Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων είναι μια εθελοντική Κίνηση χιλιάδων νέων στην Ελλάδα και στον κόσμο. Μία από τις θεμελιώδεις αρχές που πιστεύουν και υπηρετούν οι Πρόσκοποι είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο. 

Για το σκοπό αυτό σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς διοργανώνεται το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, δράση αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης συγκεντρώνοντας τρόφιμα τα οποία θα στηρίξουν τα σισσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως που λειτουργούν στον Ιερό Ναό Παναγίας Κιλκίς αλλά και τα Ενοριακά Κοινωνικά Παντοπωλεία. 

Οι πολλοί μπορούν περισσότερα και οι Κιλκισιώτες θα δείξουν για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη τους με την δυναμική συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.