Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

«Ο Άι Βασίλης στη φυλακή» από την Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ και της ΟΓΕ

Δελτίο τύπου Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Συκεών
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών πραγματοποιήθηκε χθες μια ακόμη συνδιοργάνωση του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Συκεών με το Σύλλογο Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών.

Μικροί και μεγάλοι παρακολουθήσαμε σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και πνεύμα αλληλεγγύης την παράσταση «Ο Άι Βασίλης στη φυλακή» από την Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ και της ΟΓΕ.

Μια παράσταση που κυρίως την ευχαριστήθηκαν οι μικροί μαθητές που έσπευσαν αμέσως να αποκαταστήσουν την αδικία εις βάρος του Άι Βασίλη κι αυτός φυσικά το ανταπέδωσε μοιράζοντας δώρα!

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και καλή δύναμη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.