Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Με νίκη αποχαιρέτησε τη χρονιά ο ΑΡΗΣ Παντελεήμονα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Στην τελευταία αγωνιστική του 2016 ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα πέτυχε μια άνετη νίκη επικρατώντας με 4-1 σκορ των ΕΛΠΙΔΩΝ Κιλκίς. Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις ευτύχησε από πολύ νωρίς να προηγηθεί με τέρμα του Νικολαΐδη Ανέστη στο 11ο λεπτό και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου να πετύχει άλλα δυο με τον Παναγιωτίδη Πασχάλη στο 27ο και στο 32ο λεπτό με τον Νικολαΐδη Ευστάθιο. 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι μειώνοντας προσωρινά σε 3-1 χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο. Το τελικό 4-1 σκορ διαμόρφωσε στο 62ο λεπτό ο Τσαπαρίδης Αντώνιος πραγματοποιώντας ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. 

Στο 76ο λεπτό ο Σιάνας Ιωάννης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα αντιδρώντας ενστικτωδώς δεχόμενος ύβρεις από ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων που επίσης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αυτή του την συμπεριφορά. 

Προς τιμήν τους παράγοντες και προπονητές της ακαδημίας αποδοκίμασαν την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή τους ζητώντας συγνώμη από την ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα αλλά και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή Σιάνα Ιωάννη. 

Μετά την ολοκλήρωση και της ενδέκατης αγωνιστικής, τελευταίας του πρώτου γύρου, η ομάδα βρέθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς και συντελεστή 24-7 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στις 15:00 εντός έδρας με τους ΛΥΚΟΥΣ Αναβρυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.