Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Επιτυχίες του "Αετού" και του Κιλκισιώτικου μπάσκετ

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Πέρα από τις επιτυχίες των ομάδων μπάσκετ του Νομού Κιλκίς, έρχονται και οι επιτυχίες και οι διακρίσεις σε προσωπικό επίπεδο.
Ήδη από το καλοκαίρι παιδιά του ΑΕΤΟΥ συνέχισαν την πορεία τους σε άλλες ομάδες. Γιώργος και Κυριάκος Πετανίδης στον ΑΡΗ, Βασίλης Θεογιάννης στον ΕΥΟΣΜΟ ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, Θόδωρος Νικολαΐδης στον ΗΡΑΚΛΗ, Θωμάς Γκαντίδης στον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ, Βαγγέλης Τουλούπης στον ΠΑΟΚ, Τάσος Μακούλης και Γιώργος Σαββίδης στην ΧΑΝΘ.

Η δουλειά όμως σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο συνεχίζεται και οι διακρίσεις έρχονται.

Πρόσφατα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κάλεσε:

1. Στις Προπονήσεις για το Κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων 2003 τους: Πετανίδης Γιώργος (ΑΡΗΣ), Θεογιάννης Βασίλης (ΕΥΟΣΜΟΣ ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΟΣ),

2. Στις Προπονήσεις για το Κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων 2001 τον Τουλούπη Ευάγγελο (ΠΑΟΚ).

Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ) κάλεσε σε προπονήσεις επιλεγμένων Αθλητών της τον Αμοιρίδη Νίκο (ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, αφού με δουλειά οι επιτυχίες και οι διακρίσεις είναι στο χέρι τους να γίνουν περισσότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.