Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Σε Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη ο Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών για όλες τις ηλικίες στο γήπεδο της Πολίχνης Θεσσαλονίκης. Την διοργάνωση πραγματοποίησε ο η Ε.Ο.Π.Τ.

Η συμμετοχή των αθλητών και φίλων των Πολεμικών Τεχνών ήταν πολύ μεγάλη με το στάδιο να είναι κατάμεστο όλη την ημέρα έως την λήξη των αγώνων με επιδείξεις και αγώνες σε πολλά αγωνιστικά στυλ. 

Η Διοργάνωση αυτή έγινε σε επίπεδο Σωματείων για την βελτίωση της αγωνιστικής κατάστασης και εμπειρίας των αθλητών του κάθε σωματείου για την περαιτέρω συμμετοχή τους στα επίσημα Πρωταθλήματα των ομοσπονδιών τους. Από τον σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές.

1. Παπαγεωργίου Ηλίας κατηγορία παίδων κιλά 65 στυλ low όπου πραγματοποίησε εντυπωσιακή νίκη με Νοκ Αουτ επι του αντιπάλου του.

2. Τσομπάνη Άννα κατηγορία γυναικών κιλά 68 στυλ low όπου πραγματοποίησε νίκη στα σημεία επί της αντιπάλου της.

3. Κραχτοπούλου Ελπινίκη κατηγορία γυναικών κιλά 65 στυλ low που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με νίκη στα σημεία. 

4. Μαλκοτσίδης Βασίλης κατηγορία εφήβων κιλά 90 στυλ low όπου τα σημάδια της απειρίας τον οδήγησαν σε ήττα στα σημεία

5. Μπενής Παύλος κατηγορία εφήβων κιλά
 75 στυλ low όπου σε έναν πολύ σκληρό αγώνα ηττήθηκε στα σημεία.

6. Ανανιάδης Σίμος κατηγορία εφήβων κιλά 70 στυλ low όπου μετα από πολύ καλή εμφάνιση τεχνικά και δυναμικά οδηγήθηκε σε νίκη επι του αντιπάλου του στα σημεία.

Οι αθλητές του Σωματείου Άθλος Κιλκίς πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις και έδειξαν που βρίσκεται αγωνιστικά ο καθένας τους, πράγμα που θα αξιολογηθεί από τον προπονητή για τους μετέπειτα επίσημους αγώνες του καθενός. 

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κώστας και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν την ικανοποίηση τους για τις εμφανίσεις των αθλητών και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.