Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Σούλης: Το κράτος των Αθηνών δίνει ένα ακόμη όπλο στον "εχθρό" των εθνικών μας δικαίων

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής της ΝΔ Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  "Ο κ. Τσίπρας και η ετερόκλητη συμμαχία του (ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή) καταρρέουν. Μέσα στον πολιτικό τους κατήφορο και στον τρόμο τους για την απώλεια της εξουσίας, προχωρούν σε επικίνδυνες ενέργειες που ίσως αποβούν μοιραίες από πλευράς αποτελεσμάτων και στο πεδίο των εθνικών μας θεμάτων.

Καλά πληροφορημένες πηγές, κάνουν λόγο από τα Σκόπια ότι η ελληνική πολιτεία έπραξε ένα ολέθριο σφάλμα που αφορά τα εθνικά μας δίκαια. Η κρατική εταιρεία του ελληνικού Δημοσίου ΔΕΣΦΑ, υπέγραψε συμφωνία με το γειτονικό κρατίδιο της FYROM για την στενή συνεργασία τους στον τομέα του φυσικού αερίου. Μέχρι εδώ όλα καλά αλλά το μέγα λάθος της ελληνικής πλευράς έγκειται στο γεγονός ότι στην συμφωνία αναφέρονται ρητά τα Σκόπια με τον όρο Μακεδονία.

Με τον τρόπο αυτό η ελληνική κυβέρνηση προσφέρει στους γείτονες αυτό το οποίο διαχρονικά επιθυμούν διακαώς, την αναγνώρισή τους με το όνομα Μακεδονία έστω και σε εταιρικό συμφωνητικό. Έτσι το κράτος των Αθηνών δίνει ένα ακόμη όπλο στον "εχθρό" των εθνικών μας δικαίων που θα το χρησιμοποιήσει μελλοντικά για να αμφισβητήσει ιστορικά την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Ίσως να πρόκειται για ένα δώρο που θέλησαν να κάνουν οι εν Αθήναις κυβερνώντες στους Σκοπιανούς ομολόγους τους του ανθέλληνα Γκρουέφσκι, ενόψει και των εκλογών του σλαβικού κρατιδίου που έγιναν την Κυριακή και στις οποίες νίκησε το ανθελληνικό κόμμα του.

Αποδεικνύεται λοιπόν στην πράξη αυτό που τόσα χρόνια οι του ΣΥΡΙΖΑ διακηρύττουν. Ότι δηλαδή, μη σεβόμενοι την ιστορία του ελληνικού έθνους, αδιαφορούν προκλητικά για το αν το γειτονικό σλαβικό κρατίδιο ονομαστεί Μακεδονία.

Είναι λοιπόν τόσο επικίνδυνοι γι΄ αυτό και ο λαός θα πρέπει να τους δείξει σύντομα το δρόμο της επιστροφής στο φυσικό τους χώρο που δεν είναι άλλος από τα έδρανα της ελάσσονος αντιπολίτευσης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.