Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Μαθήματα αγγλικών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Αλέξανδρος
Αθλητισμός και Παιδεία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Με αυτόν τον στόχο προγραμματίζει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ και σ' αυτό το πλαίσιο εφαρμόζει μαι μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα καινοτομία. 

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί ο πρώτος κύκλος μαθημάτων με διαδραστική μορφή και η αντίδραση των μικρών αθλητών υπήρξε ενθουσιώδης και ουσιαστική. Απομένουν άλλα πέντε (5) θεωρητικά μαθήματα πριν ξεκινήσει η πρακτική εφαρμογή εντός του γηπέδου. 

Τα παιδιά ανάλογα με το μαθησιακό και ηλικιακό τους επίπεδο διδάσκονται με τον ευχάριστο τρόπο της διαδραστικής διαδικασίας την Αγγλική γλώσσα, κυρίως στην ποδοσφαιρική ορολογία και όχι μόνο. 

Σημαντικό αρωγό και συνεργάτη στην νέα αυτή παροχή που είναι εντελώς δωρεάν για τα μέλη της Ακαδημίας αποτελεί το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Μαγλουσίδη. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλει η Ακαδημία να αποστείλει και δημόσια στην εκπαιδευτικό κ. Ξένια Μαγλουσίδη για την άψογη εφαρμογή του Προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.