Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου "Παιχνιδοχωριού" του Ράντσου Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Ράντσου Κιλκίς
Οι επισκέπτες του «Παιχνιδοχωριού» έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Αϊ Βασίλη στο Σπιτάκι του, να φωτογραφηθούν μαζί του, να κάνουν βόλτα με την άμαξά του, αλλά και να δοκιμάσουν μικρές λιχουδιές στο εργαστήρι του. 

Επίσης, μπορούν να φωτογραφηθούν στη φάτνη με τα ζωντανά ζωάκια της, να δημιουργήσουν απίστευτες κατασκευές με τις οδηγίες των παιδαγωγών, στο Σπιτάκι των ξωτικών, να ταξιδέψουν σε κόσμους παραμυθένιους στο Σπιτάκι των Παραμυθιών και να μεταμορφωθούν με ζωγραφική προσώπου (face painting)! Τέλος, στο Πάρκο του Καλικάντζαρου μπορούν να θαυμάσουν χειροποίητες δημιουργίες συλλόγων και ιδιωτών. 

Πέρα από την λειτουργία των Σπιτιών όμως, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι, μπορούν να απολαύσουν πλήθος υπαίθριων εκδηλώσεων στο χώρο του «Παιχνιδοχωριού» του Ράντσου για όλες τις ηλικίες, οι οποίες μεταξύ των άλλων θα περιλαμβάνουν παραστάσεις κουκλοθέατρου, βιωματικές ψυχοκινητικές δράσεις, μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιδικές χορωδίες, χορευτικές παραστάσεις συλλόγων κ.ά. 

Το «Παιχνιδοχωριό» απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και θα είναι ανοιχτό καθημερινά 9:30 με 21:00 το απόγευμα.


Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 Επίσκεψη Δ.Σ. Κρηστώνης

Από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα, λειτουργούν τα Σπιτάκια του «Παιχνιδοχωριού» με κρυμμένες λαχταριστές λιχουδιές, με face painting, με απίθανες κατασκευές και τα ξωτικά υποδέχονται μαζί με τους εμψυχωτές τους, μικρούς και μεγάλους επισκέπτες!


Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016
Επίσκεψη της 1ης Αγέλης Λυκόπουλων

17:30-21:30 «Τελετή Έναρξης του Χριστουγεννιάτικου Παιχνιδοχωριού»

-Έναρξη με τα ωραιότερα κάλαντα της Ελλάδος ερμηνευμένα από την Χορωδία του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και τους μουσικούς Δρόσο Κουτσοκώστα (Τραγούδι- λαούτο) και Αστέριο Τράκα (βιολί). Καλλιτεχνική επιμέλεια και συντονισμός Δρόσος Κουτσοκώστας

-Μουσικό Παραμύθι από την ομάδα «Αγακού», παρουσιάζουν οι, Μαρία Κουτσοκώστα, Ζωή Αγαθοπούλου και Εβίνα Κουτσοκώστα

-Υπερπήδηση εμποδίων με τα άλογα του Αϊ-Βασίλη

-Ο Αϊ-Βασίλης καταφτάνει πάνω στην άμαξά του, παρέα με τις αμαζόνες του!

-Παρουσίαση ZUMBA Fitness Kids από το Γυμναστήριο «Παλμός»

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 Επίσκεψη του ΑΙΑΣ Κιλκίς

Οι εμψυχωτές του «Παιχνιδοχωριού» θα πραγματοποιήσουν Ψυχοκινητικές δράσεις ξεκινώντας με αυτή του «Κρυμμένου θησαυρού με Χριστουγεννιάτικα στοιχεία»

13:00-14:00 Κουκλοθέατρο «Το Μαγικό Φίλτρο των Χριστουγέννων» από την κουκλοπαίχτρια Βερβερίδου Παναγιώτα

14:30-15:30 Παρουσίαση ZUMBA Fitness Kids από το Γυμναστήριο «Παλμός»

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 Επίσκεψη του 5ου Δ.Σ. Κιλκίς

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 Επίσκεψη του 6ου Δ.Σ. Κιλκίς

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 Επίσκεψη του 6ου Δ.Σ. Κιλκίς

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 Επίσκεψη του 5ου Δ.Σ. Κιλκίς

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 Επίσκεψη του 8ου Δ.Σ. Κιλκίς. Παράλληλα θα γίνονται Χριστουγεννιάτικες κατασκευές παρέα με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς. Την ίδια στιγμή, θα υπάρχει έκθεση χειροποίητων δημιουργημάτων από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 Μοναδικές χριστουγεννιάτικες δράσεις σε όλα τα σπιτάκια του «Παιχνιδοχωριού» και ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και πλήρες εορταστικό μενού από τις 21:00 το βράδυ για ενήλικες και παιδιά.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015 Τα παιδιά μας ταξιδεύουν στο δικό τους μοναδικό κόσμο με πολλή φαντασία έχοντας τον πρωταρχικό ρόλο και ικανοποιώντας τις επιθυμίες τους μέσα στα διάφορα σπιτάκια του «Παιχνιδοχωριού» τους!

Καλά Χριστούγεννα, λοιπόν, με ρεβεγιόν και ζωντανή μουσική, με πλήρες εορταστικό μενού για ενήλικες και παιδιά στο Ράντσο Κιλκίς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου