Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Αγώνες «Καλαθοσφαίρισης» και «Χειροσφαίρισης» μαθητών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες «Καλαθοσφαίρισης» και «Χειροσφαίρισης» που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) για τους μαθητές ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τις 12/12/2016 έως και 19/12/2016 σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας που διέθεσαν το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς και το Κλειστό Γυμναστήριο Γουμένισσας, αντίστοιχα.

Ο Διευθυντής εκπαίδευσης και η Ο.Ε.Σ.Α.Δ Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν και τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία τους που συνέβαλε τα μέγιστα στη διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης, ο Διευθυντής εκπαίδευσης και η Φυσική Αγωγή Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας για τη συνεργασία τους και την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι τελικοί αγώνες «Χειροσφαίρισης » έγιναν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς την 15η/12/2016 και πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού για το σχολ. έτος 2016-17 αναδείχθηκε στους μαθητές το 2Ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ. ( 1ο ΓΕΛ Κιλκίς – 2ο ΓΕΛ Κιλκίς : 22 -30 )

Οι μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ περνούν απευθείας στη Β΄ ΦΑΣΗ του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης μια και το 2ο ΓΕΛ είναι το μοναδικό σχολείο στο Νομό Κιλκίς που δήλωσε συμμετοχή στις μαθήτριες.

Οι τελικοί αγώνες «Καλαθοσφαίρισης» έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο Γουμένισσας την 19η /12/2016 και πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού για το σχολ. έτος 2016-17 αναδείχθηκε στους μαθητές το ΓΕΛ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: (1ο ΓΕΛ Κιλκίς – ΓΕΛ Γουμένισσας : 27 - 51)

Στις μαθήτριες δεν διεξήχθησαν αγώνες Καλαθοσφαίρισης καθότι δεν υπήρξαν συμμετοχές.

Τους αγώνες παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες των σχολείων. Την απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και διπλωμάτων στους νικητές και συμμετέχοντες μαθητές, μετά το τέλος των αγώνων, έκαναν ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Ντάνης Απόστολος στην νικήτρια ομάδα της Χειροσφαίρισης και ο Διευθυντής του ΓΕΛ Γουμένισσας κ. Γιάκος Θωμάς στην νικήτρια ομάδα της Καλαθοσφαίρισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου