Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Μετά από ανάλυση του τρόπου δράσης και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κατάφεραν να εξιχνιάσουν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε τον Οκτώβριο του 2015 σε περιοχή του Κιλκίς.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 30 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα 2 αδέρφια ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν τα ξημερώματα της 23-10-2015 μονοκατοικία σε περιοχή του Κιλκίς και με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν 77χρονη ημεδαπή που εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, χρυσαφικά, μία τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι δεν διέθεταν τα απαιτούμενα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.