Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Νίκη και πάλι για την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Α.Σ. "Αίας" Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Α.Σ. Αίαντα Κιλκίς
Έναν φανταστικό αγώνα Βόλεϊ παρακολούθησαν όσοι τυχεροί φίλαθλοι παραβρέθηκαν χθες Τετάρτη 30/11/2016 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. 

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ Α.Σ.ΑΙΑΣ-ΑΤΕΡΜΩΝ με την καταπληκτική φετινή της σύνθεση αντιμετώπισε την ομάδα της Α2, ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ, πετυχαίνοντας σε μια ώρα και 7 λεπτά σπουδαία νίκη 3-0 σετ, στην 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικότερα στο 1ο σετ η ομάδα ξεκίνησε και τελείωσε με τις Κυριακίδου Ευαγγελία, Λάιου Κωνσταντίνα, Καρδαμανίδου Μαρία, Σωτηρίου Χρυσοδώρα/Χριστίνα, Νικολαΐδου Αναστασία και Παρασκευαϊδου Χριστίνα με λίμπερο τη Βλάχου Ιωάννα, επικρατώντας άνετα με 25-13 πόντους.

Στο 2ο σετ και οι δυο ομάδες ανέβασαν την απόδοση. Ο Α.Σ.ΑΙΑΣ –ΑΤΕΡΜΩΝ όμως με την ίδια σύνθεση, πιέζοντας περισσότερο και με λιγότερα λάθη κατάφερε διαφορά 5 πόντων παίρνοντας το σετ με 25-20 πόντους. Στο 21:17 μπήκε στο παιχνίδι αλλάζοντας τη Λάιου, η Κοτίδου Ολυμπία, που αγωνίζεται και με τις Κορασίδες της ομάδας.

Το 3ο σετ εξελίχθηκε πολύ δύσκολα για την φιλοξενούμενη ομάδα του ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ , μια και ο ΑΙΑΣ-ΑΤΕΡΜΩΝ με πολύ δυνατές επιθέσεις – αποτελεσματικά μπλοκ και άμυνες κατάφερε να πάρει σε 18 λεπτά τους 25 πόντους που χρειαζόταν, κάνοντας μόνο 9 λάθη. Στο 17:5 μπήκε ξανά στη μάχη η Κοτίδου και στο 18:6 και η Καντίδου Δέσποινα, η μικρότερη αθλήτρια της ομάδας που αγωνίζεται και με τις Παγκορασίδες, πετυχαίνοντας και τον τελευταίο πόντο του αγώνα.

Η Σύνθεση της ομάδας Α.Σ.ΑΙΑΣ-ΑΤΕΡΜΩΝ: Κυριακίδου, Λάιου, Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου, Βλάχου, Δαλακλή, Κωνσταντινίδου, Σταμπουλή, Κοτίδου, Καντίδου.

Η επόμενη αγωνιστική της ομάδας θα καθοριστεί από κλήρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου