Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία με ένα φιλικό παιχνίδι μπάσκετ

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Ο ΠΑΣ Αετός Κιλκίς, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών ΑΜΕΑ του Κέντρου γιόρτασαν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνοντας εκδήλωση-φιλικό παιχνίδι μπάσκετ, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 το μεσημέρι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Κιλκίς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εισαγωγή της κας Κωνσταντίνας Πατσάνη, λογοθεραπεύτριας του Κέντρου για το νόημα της Ημέρας και με χαιρετισμούς από τον κο Νίκο Σερασκέρη, Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς και τον κο Γιώργο Στεφούδη Πρόεδρο του Αετού, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε το Δήμο Κιλκίς για την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια, αθλητές του Κέντρου και του Αετού, ανακατεμένοι στις δύο ομάδες του φιλικού, τους Κίτρινους και τους Γαλάζιους (στα χρώματα του Αετού), έπαιξαν με πάθος, αλλά αθλητικά, έπαιξαν όλοι, συμμετείχαν όλοι, ίδρωσαν και χειροκροτήθηκαν όλοι, στα εύστοχα και στα άστοχα σουτ, στις πάσες και στις ντρίπλες, στα λάθη και στα τρίποντα.

Όλοι μαζί φώναξαν μέσα στο γήπεδο το σύνθημα της εκδήλωσης «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ MVP, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ».
Τη χαρά τους μοιράσθηκαν ακόμη, ο Πρόεδρος του ΚΚΣ κος Θωμαϊδης Παύλος, η Διευθύντρια του ΚΚΣ κα Γεωργία Κυρλαγκίτση και το προσωπικό του, ο κος Γιώργος Στεφούδης και τα μέλη του ΔΣ, γονείς και φίλοι του Κέντρου και του Αετού και γενικά φίλαθλοι και πολίτες κοντά στα άτομα με αναπηρία και στα προβλήματά τους.

Την εκδήλωση προετοίμασαν και στήριξαν από κοινού τα μέλη του ΔΣ και οι προπονητές του ΑΕΤΟΥ και το προσωπικό και οι φίλοι του ΚΕΝΤΡΟΥ και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ.

Προπονητές των δύο ομάδων ήταν ο γυμναστής του ΚΚΣ κος Χρήστος Γιοβάς και ο προπονητής του ΑΕΤΟΥ κος Κυριάκος Μπαχταλιάς.

Μετά το τέλος του αγώνα φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο αγώνα και τις επόμενες προπονήσεις, αφού ένας στόχος όλων των συνεργαζόμενων φορέων είναι να γίνονται κοινές προπονήσεις για κάποιους αθλητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.