Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Έμεινε στο μηδέν ο Άρης Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Ισόπαλος για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα αναδείχτηκε ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα μετά το 0-0 με την Δόξα Βαπτιστή. Αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφερε στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε να βρει δίχτυα κάτι που συμβαίνει για πέμπτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Στα μετόπισθεν η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν εξαιρετική διατηρώντας για τέταρτη αναμέτρηση ανέπαφη την εστία της. Μετά και το τέλος της δέκατης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς και συντελεστή 20-6 τέρματα.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 15:00 εντός έδρας με τις Ελπίδες Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.