Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Φιλική ήττα των κοριτσιών του Κιλκισιακού από τον ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Πρωταθλητής Ελλάδος ΠΑΟΚ μας έκανε τη τιμή και ήρθε στη πόλη μας για να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με τον Κιλκισιακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη και επιβλήθηκε με 4-0.

Παρά το τσουχτερό κρύο αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο και παρακολούθησε τον αγώνα. Οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, και με το σκορ στο 0-0 είχαν δύο καλές στιγμές με μακρινό σουτ της Κικής Αναστασιάδου που μπλόκαρε η τερματοφύλακας Ναλμπάντη, και κεφαλιά της Λαμπρινής Καραβασίλη λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ είχε και αυτός φάσεις και στο 31' άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ της Γεωργιάδου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες ήταν ακόμη καλύτερες και δημιούργησαν αρκετές φάσεις, όμως βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα η τερματοφύλακας του Κιλκισιακού.

Τελικά στο 78' η Βορριά έκανε το 2-0, δύο λεπτά αργότερα σκόραρε και η Παντελιάδου και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85' η Γεωργιάδου.
Πριν τον αγώνα ο πρόεδρος του Κιλκισιακού Παναγιώτης Θαμνίδης έδωσε αναμνηστικό δώρο στη Κιλκισιώτισσα αρχηγό του ΠΑΟΚ Δήμητρα Παντελιάδου.
Ευχαριστούμε την ομάδα του ΠΑΟΚ που αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Διαμαντίδου, Αναστασιάδου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Αδαμίδου Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κουτσουραδή, Βασιλειάδου, Ν. Παπαδοπούλου, Παυλίδου Αρβανιτάκη, Παμπουκίδου, Αντωνιάδου.

ΠΑΟΚ: Ναλμπάντη, Καραντώνα, Γκάτσου, Δασιοπούλου, Μπούκα, Ακριβάκη, Γεωργιάδου, Βορριά, Φιδάνη, Μπράμε, Καλέση. Επαιξαν και οι Παντελιάδου, Κατσαβάκη, Επανωμίτη, Γκάτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.