Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Πετυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μια ακόμη απόλυτα επιτυχημένη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας ολοκλήρωσε ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς το Σάββατο 10-12-2016 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (Λ.Α.Φ. Κιλκίς) αποδεικνύοντας ότι η οργάνωση, η τάξη και η πραγματική ανάγκη για προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι τα στοιχειά αυτά που χαρακτηρίζουν το τοπικό τμήμα όπου ολοένα διευρύνει την ποικιλόμορφη και ουσιαστική δράση του σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. 

Ενταγμένος ο Ερυθρός Σταυρός του Κιλκίς στην πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την αιμοδοσία από τον ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και την υποστήριξη της ΒΙΚΟΣ Α.Ε με τίτλο "όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα", κατάφεραν να βγάλουν σε πέρας την αποστολή τους ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του τοπικού τμήματος από την όποια καθημερινά εξυπηρετούνται πολίτες που έχουν άμεση και κατεπείγουσα ανάγκη σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα, του πολύτιμου αυτού αγαθού που είναι τόσο σημαντικό για τη ζωή, δεν παράγεται, δε αγοράζεται και μόνο μπορεί να προσφερθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο. 

Ο Ερυθρός Σταυρός του Κιλκίς μαζί με τους 217 εγγεγραμμένους αιμοδότες του και τις 157 καλύψεις που έχουν πραγματοποιήσει το τελευταίο έτος δικαίως παρέχουν την ασφάλεια του εθελοντικά προσφερόμενου αίματος ΌΠΟΤΕ και ΌΠΟΥ ζητηθεί, με την πόρτα του τοπικού τμήματος ΕΕΣ να είναι πάντα "ανοιχτή" για όλον τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.