Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ήττα με παράπονα για τις γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε τη Κυριακή η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, καθώς έχασε με 3-2 στην Κατερίνη από τις Νεφέλες. Ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, με την ομάδα μας να στέκεται εξαιρετικά, και να έχει δικαίως παράπονα.

Μετά το πρώτο τέταρτο, κατά το οποίο οι Νεφέλες ήταν καλύτερες, ο Κιλκισιακός ανέβασε απόδοση και άνοιξε το σκορ στο 20' με σουτ της Κικής Αναστασιάδου έξω από τη περιοχή. Δυστυχώς σε εκείνο το σημείο αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού η Μαρία Φούρναρη που μέχρι τότε έκανε πολύ καλό παιχνίδι.

Δύο λεπτά αργότερα η Αδαμίδου έχασε ευκαιρία για το 2-0. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΑΟΚ δεν απειλήθηκε. Χωρίς λόγο κρατήθηκαν δύο λεπτά καθυστερήσεων, με τις Νεφέλες στη τελευταία φάση να κερδίζουν πέναλτι το οποίο μετέτρεψαν σε γκολ.

Πάλι καλύτερες στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχες, όμως μετά το 60' το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Τεράστια ευκαιρία στο 76' για την ομάδα μας, με τη μουρατίδου να εκτελεί φάουλ, τη Γάτσιου να κάνει τη καρφωτή κεφαλιά και τερματοφύλακα και αμυντικών των Νεφελών να απομακρύνουν στη γραμμή.

Στην επόμενη φάση η Τσιραπίδου απέκρουσε εξαιρετικά σε κόρνερ με τη βοήθεια του δοκαριού. Αυτό εκτελέστηκε, η μπάλα στην αρχή απομακρύνθηκε, και έπειτα από νέα σέντρα κεφαλιά επιτιθέμενης χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε πάνω στη γραμμή.

Διαιτητής (πέντε μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή) και πρώτη βοηθός (στο ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής), με μεγάλη καθυστέρηση και ενώ η Τσιραπίδου μπλόκαρε τη μπάλα έδειξαν σέντρα.

Στο 85' ήρθε και το 3-1, όμως τα κορίτσια του Κιλκισιακού δε το έβαλαν κάτω και δύο λεπτά αργότερα η Γάτσιου μείωσε σε 3-2. Στο 90' η Καραβασίλη έκανε το σουτ έξω από τη περιοχή με τη μπάλα να μη της κάνει το χατήρι, καταλήγοντας εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την πειστική εμφάνισή τους κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Γάτσιου, Αναστασιάδου, Ν. Παπαδοπούλου (82' Διαμαντίδου), Φούρναρη (21' Βασιλειάδου), Αδαμίδου (65' Καραβασίλη).

Δε τα κατάφερε η δεύτερη ομάδα

Ο Κιλκισιακός Β΄ δε τα κατάφερε και ηττήθηκε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 2-1 στο Λεβεντοχώρι από τον τοπικό Λεβέντη. Πραγματοποιήθηκε ένας πολύ όμορφος αγώνας, με αρκετές φάσεις, και το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει κόντρα σε μια δυνατή ομάδα.

Ο Παναγιώτης Κοσμερίδης με έναν «κεραυνό» στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, με τους γηπεδούχους όμως να εκμεταλλεύονται την εμπειρία τους και στο πρώτο τέταρτο να γυρνούν το παιχνίδι με τέρματα των Φερεσίδη και Γιόκα.

Στη συνέχεια υπήρχαν φάσεις με τους Παναγιώτη Κοσμερίδη και Μπάμπη Ζαμανόπουλο που δε κατάφεραν να βρουν στόχο. Δυνατό και το Λεβεντοχώρι έψαξε ένα τρίτο τέρμα που θα «κλείδωνε» τη νίκη.

Στο 85’ ο Κιλκισιακός Β΄ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιώτη Ζαμανόπουλου. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον Λεβέντη να φτάνει τους 22 βαθμούς και να πηγαίνει την άλλη αγωνιστική στον Σταθμό Μουριών, και τον Κιλκισιακό Β΄ να μένει στους 19 και να θέλει μόνο νίκη εντός με το Χέρσο για να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.