Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, το τμήμα τζούντο του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στο πλαίσιο δράσης του φορέα του ΚΚΣ, της ένταξης και της κοινωνικής αποδοχής, με τίτλο "ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ Α.Σ. ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ", παρουσιάστηκε το άθλημα του Τζούντο με αφορμή την εορτή της Παγκόσμιας Ημέρας ατόμων με αναπηρία (3 Δεκεμβρίου).

Στο πλήρες ανακαινισμένο κτίριο και σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα είχαν την ευκαιρία οι ωφελούμενοι – αθλητές να ενημερωθούν με παρουσίαση βίντεο από αγώνες ΑΜΕΑ (το Τζούντο είναι Παραολυμπιακό Άθλημα στις κατηγορίες με μειωμένη ή ολική απώλεια όρασης – Κωφών και εισήχθει στο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών αγώνων στην κατηγορία Ανδρών το 1988 στη Σεούλ και στην κατηγορία Γυναικών το 2004 στην Αθήνα) και να έρθουν σε επαφή με το άθλημα παρακολουθώντας επίδειξη τεχνικών από τους αθλητές του Αίαντα Κατσαρώνα Αθανάσιο (ασχολείται 5 χρόνια με το τζούντο) στην κατηγορία ΑΜΕΑ με κινητικά προβλήματα και τον Χάλκινο Πανελληνιονίκη Βετεράνων Ουζουνίδη Βασίλειο υπό τις τεχνικές οδηγίες του πτυχιούχου προπονητή Γ΄ κατηγορίας Γ.Γ.Α. 2 DAN και Χάλκινου Πανελληνιονίκη Βετεράνων Καρύτσα Αθανασίου.

Όλοι οι ωφελούμενοι του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να φορέσουν το Τζουντόγκι (στολή προπονήσεων), να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους με αξιόλογα αποτελέσματα και να φωτογραφηθούν μαζί με τους αθλητές – προπονητή του Αίαντα.

Λίγο πριν το πέρας της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η ένταξη ενός, καταρχήν, ωφελουμένου στις προπονήσεις του τζούντο στον Αίαντα με την υποστήριξη των μελών της διεπιστημονικής επιτροπής του ΚΚΣ παρακολουθώντας και καταγράφοντας την πορεία της δράσης.

Εκ μέρους της προέδρου Κας Βασιλειάδου Έφης και του Δ.Σ. του Α.Σ. Αίας Κιλκίς ευχαριστούν θερμά το ΚΚΣ και τον Καθηγητή προσαρμοσμένης Φ.Α. Κο Γιοβά Χρήστο για την επιλογή της παρουσίασης του αθλήματος Τζούντο από τον σύλλογο μας και των καταξιωμένων πρωταθλητών – προπονητή μας. Επίσης ανακοινώνουμε επίσημα την αποδοχή της συνεργασίας μας με το ΚΚΣ μέσω του τμήματος Τζούντο του συλλόγου μας για ένταξη και κοινωνικοποίηση των ωφελουμένων σας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο αρχές που διέπουν το άθλημα μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.