Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Στολίζουμε το δέντρο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Ψυχαγωγική – Εκπαιδευτική Εκδήλωση
Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς
«Στολίζουμε το δέντρο του Μουσείου»
Ημερομηνία εκδήλωσης: Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα: 10.00 - 14.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, συνεχίζοντας και φέτος τον επιτυχημένο θεσμό του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, προγραμματίζει στις 21 Δεκεμβρίου 2016, ψυχαγωγική – εκπαιδευτική εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς με τίτλο «Στολίζουμε το δέντρο του Μουσείου». 


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων από όλη την περιφέρεια Κιλκίς, θα στολίσουν το δέντρο των Χριστουγέννων με χειροποίητα χάρτινα στολίδια εμπνευσμένα από αντικείμενα που εκτίθενται στις αίθουσες και παράλληλα θα πραγματοποιείται ψηφιακή ενημερωτική προβολή με σκοπό την κατανόηση της χρήσης των αντικειμένων. 

Πήλινες μικρές κανάτες, πήλινα λυχνάρια και παιχνίδια, σιδερένιοι πελέκεις και κλειδιά, χάλκινα κοσμήματα για το λαιμό, θα αποτελέσουν πολύχρωμες χάρτινες δημιουργίες – στολίδια για το δέντρο του Μουσείου. Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν, θα κόψουν και θα ζωντανέψουν αντικείμενα της καθημερινής ζωής από αρχαίους οικισμούς στην περιοχή του Κιλκίς. 

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται από μουσική και παραδοσιακά εδέσματα, τα οποία θα προσφέρουν επαγγελματίες του νομού, δημιουργώντας μία ζεστή ατμόσφαιρα και μία γλυκιά προσμονή για τις εορτές. Την εκδήλωση υποστηρίζουν: Δασαρχείο Κιλκίς, Ζαχαροπλαστείο ΓΩΝΙΑ, Έπιπλο Βαρδάκη, Ζαχαροπλαστείο ΣΕΡΑΝΟ, Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής-Ζαχαροπλαστείο ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.