Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Βιωματική εκμάθηση αγγλικής γλώσσας στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Άλλη μια καινοτομία έχει προγραμματίσει να εφαρμόσει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς πάντοτε με γνώμονα τα παιδαγωγικά οφέλη για τα μέλη της. Το Πρόγραμμα έχει εφαρμοστεί στο πρόσφατο παρελθόν από μεγάλους Συλλόγους του εξωτερικού και κυρίως από την Μάντσεστερ Σίτι, και αφορά την ευχάριστη και με διαδραστικό τρόπο εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας αλλά και της ποδοσφαιρικής ορολογίας. 


Τα πρώτα ''μαθήματα'' έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ήδη έχει δοθεί το αντίστοιχο Πρόγραμμα στα παιδιά. Η θεωρητική προσέγγιση θα ολοκληρωθεί σε έξι μαθήματα και θα ακολουθήσει η πρακτική εξάσκηση στις προπονητικές μονάδες εντός του γηπέδου.

Το Πρόγραμμα αποτελεί άλλη μια παροχή από πλευράς της Ακαδημίας προς τους μικρούς της αθλητές και γίνεται δωρεάν σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ''ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.