Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ καλεί Αλέξανδρο Κιλκίς

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες Ακαδημίες του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι σχέσεις γίνονται ολοένα και πιο στενές. Έτσι για άλλη μια χρονιά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προσκαλέσει την Ακαδημία του Αλέξανδρου στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που θα συμμετέχουν οι ισχυρότερες Ακαδημίες του Δικτύου.

Το τουρνουά θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου και η Ακαδημία θα συμμετέχει με 3 τμήματά της, Μπαμπίνι, Προτζούνιορ και Τζούνιορ.

Και τις δύο μέρες οι αποστολές θα ξεκινήσουν με λεωφορεία από τις εγκαταστάσεις της και την Κυριακή μετά τους αγώνες οι μικροί αθλητές θα παρακολουθήσουν για δεύτερη φορά φέτος αγώνα της SUPERLEGUE το ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στην Τούμπα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.