Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Σε Μίνι Τουρνουά Α’ & B’ Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σε ένα πολύ όμορφο Μίνι τουρνουά που διεξήχθη στο στάδιο της Ευκαρπίας πήραν μέρος οι δυο μεγάλες ομάδες της Ακαδημίας μας μαζί με την οικοδέσποινα Νίκη Ευκαρπίας και Λύκοι Αναβρυτού. 

Έγιναν δυο πολύ όμορφα παιχνίδια των 35’ όπου και από τις 4 ομάδες παρουσιάστηκαν ωραίες φάσεις και όμορφα γκολ. Για τις ομάδες τις Ακαδημίας ήταν ευκαιρία να δοκιμαστούν διαφορά σχήματα εν όψη του δεύτερου γύρου. 

Οι προπονήσεις έκλεισαν την Πέμπτη 22/12/16 για τις γιορτές ενώ θα ξαναρχίσουν την Τρίτη 27/12/16 με Φιλικό παιχνίδι για την Α ομάδα στις Μουριές και πρωινή προπόνηση για την Β ομάδα.

Οι Ελπίδες θα δώσουν φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 28/12/16 στο Παλιό Αγιονέρι με τον τοπικό Ατρόμητο.

Για την Ιστορία τα αποτελέσματα : Αλέξανδρος - Λύκοι Αναβρυτού 3 – 1. Νίκη Ευκαρπίας – Ελπίδες 2 – 2. Αλέξανδρος – Νίκη Ευκαρπίας 5 – 2. Λύκοι Αναβρυτού – Ελπίδες 0-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.