Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Με 3 μετάλλια επιστρέφει στο Κιλκίς, το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club kilkis
Μεγάλη επιτυχία για το Kinesis Fight Club Gougoulas Team στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Σε διασυλλογικό πρωτάθλημα συμμετείχε το Kinesis στις 29 Δεκεμβρίου, στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, στο αρχηγείο του Combat Jiu Jitsu. 


To Kinesis συμμετείχε με 3 αθλητές, τον Παναγιώτη Κυβελίδη, που κέρδισε με υποταγή, τον Φάνη Μανουσαρίδη, που κέρδισε με σκορ 5-0 στα σημεία και των Αντώνη Γιαννακίδη που πήρε μια ισοπαλία μετά από μια σκληρή μάχη. Αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με κανονισμούς στο στυλ του Combat Jiu Jitsu, μάχη εδάφους, αλλά ευτυχώς προσαρμοστήκαν γρήγορα.

Στο Kinesis Fight Club πραγματοποιούνται μαθήματα Brazilian Jiu Jitsu υπό την καθοδήγηση του Νίκου Γουγούλα, εκπροσώπου της ΕΦΕΟΖΖ στην βόρεια Ελλάδα στο στυλ του Brazilian Jiu Jitsu και μοναδικού κατόχου μαύρης ζώνης από την IBJJF στην βόρεια Ελλάδα.

Το Jiu Jitsu είναι αναγνωρισμένο άθλημα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και δίνει στους αθλητές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της την δυνατότητα της μοριοδότησης.

Έτσι έρχεται να συμπληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του γυμναστηρίου, παράλληλα με το Kick Boxing και το Karate που δίνουν και αυτά την δυνατότητα της μοριοδότησης, μιας και είναι και αυτά ειδικά αναγνωρισμένα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το Kinesis κλείνει το έτος με πολλές επιτυχίες σε όλα αυτά τα στυλ και μπαίνει στο νέο έτος με βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα, με αγώνες στην Πολωνία, τον Μάρτιο, στο Καράτε και συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jistu στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.