Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Κτηριολογικές – Εξοπλιστικές ανάγκες 2ου ΕΠΑ.Λ. Π.Ε. Κιλκίς

Υπογράφει ο
Γιάννης Λιναρδάκης
"Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Αντιδήμαρχε Παιδείας,
Με την ανάληψη της Διεύθυνσης του 2ου ΕΠΑ.Λ. κατέγραψα και σας θέτω υπόψη τις παρακάτω ελλείψεις τόσο στο σχολικό συγκρότημα όσο και στον περιβάλλοντα του χώρο. Συγκεκριμένα:


· Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και στο γυμναστήριο απαιτείται άμεση συντήρηση οροφής - αποδυτηρίων, δεν υπάρχουν πυροσβεστήρες, φωτεινές πινακίδες εξόδου και λαμπτήρες φωτισμού οροφής, ανάγκης.

· Στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών δεν υπάρχουν πυράντοχη κουβέρτα, απαγωγός, ντους ματιών και στοιχειώδες φαρμακείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

· Στο χώρο του λεβητοστασίου της κεντρικής θέρμανσης απαιτείται άμεση συντήρηση του καυστήρα-διαρροές, για την ομαλή λειτουργία της, δημιουργία τοίχου για προστασία της αποθήκης πετρελαίου και καθαρισμός χώρου – απομάκρυνση παλαιών υλικών.

· Σύστημα συναγερμού.

· Υγιεινή και ασφάλεια κοινόχρηστων τουαλετών μαθητών – καθηγητών.

· Συντήρηση των Μ/Τ υψηλής τάσης.

· Συντήρηση ψευδοροφής- οροφής διαδρόμων.

· Στην αυλή του σχολείου, καθαρισμός ζιζανίων και κλάδεμα φυτικού υλικού, στις υπάρχουσες μπασκέτες για την ασφάλεια των μαθητών απαιτείται η τοποθέτηση «αφρολέξ» και η αντικατάσταση των φθαρμένων ταμπλώ. Επιπλέον δεν υπάρχει η ενεδειγμένη περίφραξη του χώρου του σχολείο, η οποία εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των μαθητών και την ομαλή γενικά λειτουργία του σχολείου. Παρατηρείται τέλος ενδεχόμενη είσοδος βρόχινου νερού από την στέγη και χρειάζεται η σχετική μόνωση.

· Αναφορικά με τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου διαπιστώνονται ελλείψεις σχετικά με την σηματοδότηση Κ.Ο.Κ., πεζοδρομίων διάβασης των μαθητών, πλαισίου Π στην είσοδο του σχολείου, αυτόματου μηχανισμού ανοίγματος μεγάλης πόρτας (καγκελόπορτας) και θυροτηλέφωνου, κατασκευών διευκολύνσης ΑΜΕΑ.

Όπως αντιλαμβάνεσθε τα προβλήματα είναι πολλά, για το σκοπό αυτό απαιτείται η επιτόπια παρουσία σας με τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας, προκειμένου να καταγραφούν και να ιεραρχηθεί η διαχείριση τους στο πλαίσιο της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, ελπίζοντας σε μια δημιουργική συνεργασία για το καλό τελικά των μαθητών μας."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.