Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, όπως έχει οριστεί από τον ΟΗΕ η 3η Δεκεμβρίου, υποδέχτηκε τους ωφελουμένους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς μαζί με τους φροντιστές τους.

Η συνάντηση τους με τους μαθητές έγινε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, όπου οι ωφελούμενοι έπαιξαν το ολυμπιακό άθλημα «μπότσια» χειροκροτούμενοι και επευφημούμενοι από τους μαθητές για τις εύστοχες βολές τους. Ακολούθησαν μεικτοί αγώνες, οπότε είχαν και οι μαθητές του Γυμνασίου την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα αλλά και να συναγωνιστούν μεταξύ τους και με τα παιδιά του Κέντρου.

Μια άλλη ομάδα μαθητών και ωφελούμενων συναντήθηκαν σε αίθουσα του σχολείου όπου πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο γνωριμίας, επαφής και επικοινωνίας μεταξύ τους, με εμψυχώτρια την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου κ. Τριανταφυλλίδου Γεωργία. Η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μας έκανε όλους να αποχαιρετιστούμε με χαμόγελο και με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε.

Οι μαθητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από αυτή την επαφή! Σίγουρα μπορούν να δουν τη διαφορετικότητα με άλλη ματιά μετά από αυτή την εμπειρία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.