Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Νίκησαν και στον 2ο αγώνα τους, οι Κορασίδες του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς - Τμήμα Βόλεϊ
Σκληρή μάχη έδωσαν οι αποφασισμένες για τη νίκη αθλήτριες της Κιλκισιώτικης ομάδας Βόλεϊ χθες Σάββατο 10/12/2016, μέσα στην έδρα τους, έχοντας στην άλλη μεριά του φιλέ τον ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 

Στο 1ο και το 2ο σετ οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά γράφοντας εναλλάξ πόντους στον πίνακα με τον ΑΙΑΝΤΑ μπροστά, ο οποίος πήρε τελικά και τα δυο σετ με τον ίδιο αριθμό πόντων (25-20).

Στο 3ο σετ όμως, ο ΑΙΑΝΤΑΣ έκανε «διάλειμμα», σε πλήρη αντίθεση με τον περσινό νικητή του ομίλου ΑΡΧΕΛΑΟ, ο οποίος πρόσεξε πολύ περισσότερο επιθέσεις και άμυνες και οδηγώντας σε όλο το σετ, έφτασε πρώτος στους 24 πόντους. Εκεί προς το τέλος, λοιπόν, ο ΑΙΑΣ ανέκαμψε και ισοφάρισε στο 24-24, όμως τους δυο επόμενους και καθοριστικούς για τη νίκη του σετ πόντους κατέκτησε ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ, αναγκάζοντας τον ΑΙΑΝΤΑ να διεκδικήσει εκ νέου τη νίκη, στο 4ο σετ.

Στο 4ο σετ όμως, το παιχνίδι αποδείχθηκε εύκολο για τη γηπεδούχο ομάδα, με σκορ 25-8.

Έτσι οι Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ διπλασίασαν τις νίκες τους με σκορ αγώνα 3-1 και πάλι, όπως στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Πάρα πολλοί πόντοι κερδήθηκαν από τα πολύ καλά τεχνικά σερβίς των Κοτίδου , Καντίδου και Ναλπαντίδου και τις πολύ καλές επιθέσεις των Καντίδου , Κοτίδου και Κώστογλου Σταυρούλας που βομβάρδιζαν το απέναντι γήπεδο σ’ όλα τα σετ. Στο ύψος του φιλέ τα μπλοκ δούλεψαν πολύ καλά από την Κώστογλου Σοφία και την Ταντσοπούλου Κατερίνα , την πολύ κουραστική δουλειά του πασαδόρου έφερε αισίως εις πέρας η Ναλπαντίδου που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και πάλι. Τα 2 λίμπερο Βουζίνα και Μαχμουτάι στην πίσω ζώνη με λίγα μόνο λάθη έκαναν καλή δουλειά, όπως και η Εμμανουηλίδου Αναστασία-σταθερή αξία.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ του Αίαντα (Προπονήτρια: Σακαλάκη Τάνια) : Κοτίδου, Ταντσοπούλου, Ναλπαντίδου, Καντίδου, Κώστογλου Σοφ, Κώστογλου Σταυρ. (αε) , Βουζίνα, Μαχμουτάι, Εμμανουηλίδου Αν, Γεωργιάδου , Χαλκίδου, Λαμπριανίδου, Παχνή, Σεχάι.

Επόμενη αγωνιστική για τις Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ το επόμενο Σάββατο 17/12/2016 και ώρα 16.00 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αντιμετωπίζοντας τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΒΟΛΕΪ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 6972680579

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- (ΣΤΙΒΟΣ-ΤΖΟΥΝΤΟ-ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ-ΕΝΟΡΓΑΝΗ-ΒΟΛΕΪ) : 23410-76965

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

http://www.aiaskilkis.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.