Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευόσμου καταγγέλλει όσα έγιναν στο 2ο ΓΕΛ Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Ευόσμου (μέλος της ΟΓΕ)
Ο Σύλλογος Γυναικών Ευόσμου (μέλος της ΟΓΕ) καταγγέλλει με τη σειρά του όσα διαδραματίστηκαν στο 2ο ΓΕΛ Κιλκίς και αφορούν τη στάση του διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου σε μέλος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς τη Δευτέρα 7 Νοέμβρη.

Η κατηγορία και η σύλληψη του μέλους έγινε με αφορμή την ενημέρωση των μαθητών για τα αιτήματα του μαθητικού κινήματος μπροστά στα μαθητικά συλλαλητήρια που πραγματοποιούνταν πανελλαδικά την ίδια μέρα.

Ο συγκεκριμένος διευθυντής κι οποιοσδήποτε προωθεί την αντεκπαιδευτική πολιτική της συγκυβέρνησης και της Ε.Ε. με τη δικαιολογία τη «διατάραξη της οικογενειακής ειρήνης» και «διέγερσης», σύμφωνα με τα λεγόμενα του συγκεκριμένου διευθυντή, θα βρίσκει απέναντί του τους Συλλόγους Γυναικών σε κάθε τόπο.

Έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των παιδιών μας, που τσακίζονται από τα μέτρα της συγκυβέρνησης και αφορούν: τη δημιουργία κριτηρίων στα δημόσια νηπιαγωγεία με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των νηπίων και προνηπίων από αυτά, τα μορφωτικά δικαιώματα, τις ακατάλληλες κτηριακές υποδομές (ΚΙΒΟ), τις ελλείψεις εκπαιδευτικών.

Είναι πρόκληση η φίμωση και η ποινικοποίηση των λαϊκών αγώνων και γι’ αυτό καλούμε κάθε γυναίκα, κάθε μητέρα της λαϊκής οικογένειας να καταδικάσει τη στάση του διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς και την απόφαση της Εισαγγελίας Κιλκίς, που δεν διστάζουν να σύρουν μια νεαρή γυναίκα στα δικαστήρια που διεκδικεί κι αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά.

Καλούμε όλες τις γυναίκες να συμμετέχουν με την παρουσία τους στις 2 Δεκέμβρη την ημέρα της δίκης.

Έχουμε υποχρέωση κι ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας για έναν καλύτερο κόσμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.