Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Κιλκίς, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Δελτίο τύπου
δήμου Κιλκίς
Μουσική, χορός, παιχνίδι και ο 'Αη Βασίλης περιμένουν και σήμερα 23 Δεκεμβρίου μικρούς και μεγάλους στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Κιλκίς!
Στις 18.00 “Ο Αη-Βασίλης και τα δώρα του”- Μουσική και τραγούδια από τη χορωδία του εκπαιδευτηρίου Μαγλουσίδη

Στις 18:30 “Ευχές...Παιδιών” Χορευτική παράσταση από την Σχολή χορού της Ματίνας Κουρσάρη

Και στις 19.30 “ Καλαντίσματα στις γειτονιές” από τις χορωδίες Μικροκάμπου, Ασβεστοχωρίου, Χορτιάτη και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μικροκάμπου Ν.Κιλκίς

Την παραμονή των Χριστουγέννων οι εκπλήξεις και δράσεις πολλαπλασιάζονται!

Ξεκινάμε με κάλαντα και μουσικές από τη μπάντα του Κιλκίς στις 11 το πρωί στην πλατεία Ειρήνης, συνεχίζουμε με μια απίθανη παράσταση με σαπουνόφουσκες, χορό, ακροβατικά, και μασκότ, ακολουθεί ένα δεκάλεπτο με επίδειξη YOGA, Αυτοάμυνας και πολεμικών Τεχνών από το Γυμναστήριο Kinesis και στις 12.15 η υπέροχη θεατρική παράσταση “Το Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι.....Παπιγιόν του Κορνήλιου Δώρου” θα είναι μαζί σας!

Να είστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.