Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

2ο Santa Run Kilkis: Κορυφώνονται οι εγγραφές

Δελτίο τύπου
2ου Santa Run Kilkis
Μετράμε μόλις 48 ώρες πριν την έναρξη της φετινής χριστουγεννιάτικης φιλανθρωπικής διοργάνωσης του 2ου Santa Run Kilkis και οι εγγραφές κορυφώνονται καθώς συνεχώς προσέρχονται άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν και να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους.
Η φετινή διοργάνωση που στοχεύει στο να τριπλασιάσει τον αριθμό των συμμετεχόντων σε σχέση με πέρσι είναι αισιόδοξη και θέτει τις βάσεις για την δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου θεσμού για την πόλη του Κιλκίς.

Πάρτε τους φίλους σας, τους γονείς σας ή τα παιδιά σας και ελάτε να δώσουμε ζωή στην πολή μας και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε τις τοπικές δομές ΑμεΑ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής θα ακολουθήσει ένα τρελό πάρτυ στην πλατεία Ειρήνης με DJ και συγκροτήματα όπου θα κεράσουμε όλους τους συμμετέχοντες κρασί, χυμούς και εδέσματα!

Βιαστείτε γιατί λιγότερες από 50 θέσεις έχουν απομείνει (από εκεί και πέρα θα υπάρξει επιβάρυνση λόγω καθυστερημένης παραγγελίας του εξοπλισμού), εγγραφές ηλεκτρονικά στοwww.aiaskilkis.gr/santarun ή στο κατάστημα Ποδηλάτης (21ης Ιουνίου 14)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.