Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Κορυφώνονται οι εγγραφές στο 2ο Santa Run Kilkis

Δελτίο τύπου 2ου Santa Run Kilkis
Κορυφώνονται οι εγγραφές τις τελευταίες ημέρες για το 2ο Santa Run Κιλκίς ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η παραλαβή του εξοπλισμού από τους πρώτους Αγιο-Βασίληδες. Ατομικές, "οικογενειακές" αλλά και ομαδικές εγγραφές από συλλόγους της πόλης που θέλουν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην φετινή γιορτινή φιλανθρωπική διοργάνωση.

Ο πήχης της φετινής διοργάνωσης έχει ανέβει πολύ ψηλά αφού στόχος είναι τα έσοδα να μοιραστούν και στους 3 τοπικούς φορείς ΑμεΑ του Κιλκίς (βηματίΖΩ, Κ.Κ.Σ., ΚΔΑΠμεΑ).

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας με φίλους, παιδιά, γονείς, συγγενείς να ντυθούμε Αγιο-Βασίληδες και να περπατήσουμε μαζί 2,5km στην πόλη του Κιλκίς με την συνοδεία μουσικής και να στείλουμε ένα γιορτινό μήνυμα αλληλεγγύης!
Ελάτε να ντυθούμε για καλό σκοπό και στην συνέχεια να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο πάρτυ που θα στηθεί για τους συμμετέχοντες όπου θα κεράσουμε εδέσματα, κρασί για τους μεγάλους και χυμούς για τους μικρούς αγιο-βασίληδες!

Υπενθυμίζουμε πως ατομικές εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο: www.aiaskilkisgr ή συμπληρώνοντας το φυλλάδιο του Santa Run που μπορείτε να βρείτε σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και στο χριστουγεννιάτικο χωριό.
Ομαδικές εγγραφές (5 άτομα και άνω) μπορούν να γίνει είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης στο κατάστημα Ποδηλάτης (21ης Ιουνίου 14).

Πάρε και εσύ μέρος στον χριστουγεννιάτικο δρόμο προσφοράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.