Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

2ο Santa Run Kilkis: Ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς και συλλόγους

Δελτίο τύπου
Αίαντα Κιλκίς
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φορείς και συλλόγους στον χριστουγεννιάτικο δρόμο αλληλεγγύης Santa Run που διοργανώνει ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου.
Σας προσκαλούμε να κάνετε την δική σας ομάδα και να συμμετάσχετε στον πιο ξέφρενο δρόμο περπατήματος που έγινε ποτέ στην πόλη του Κιλκίς με την συνοδεία μουσικής που θα ολοκληρωθεί με ένα τρελό πάρτι με μουσική, χυμούς, κρασί και μπουφέ για όλους τους συμμετέχοντες στην πλατεία ειρήνης.

Σας καλούμε να στηρίξετε την φιλανθρωπική δράση δημιουργώντας την δική σας ομάδα και επωφεληθείτε της ειδικής έκπτωσης του ομαδικού πακέτου: Παιδιά: 4€, Ενήλικες (απλό): 6€ (με σκούφο), Ενήλικες (πλήρες): 10€ (με στολή).

Σας υπενθυμίζουμε ότι φέτος η πολυπληθέστερη ομάδα θα βραβευτεί, ενώ τα έσοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στους φορείς ΑμεΑ της πόλης (ΚΔΑΠ, ΚΚΣ, βηματιΖΩ).

Πληροφορίες και εγγραφές στο www.aiaskilkis.gr, στο info@aiaskilkis.gr ή τηλεφωνικά στο 2341076965.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.