Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Στάδιο Ευκαρπίας: Ελπίδες Κιλκίς – Ε.Π.Σ. Κιλκίς (Νέων) 1 - 2

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Φιλικό παιχνίδι, των 2Χ35’/ημίχρονο, ανάμεσα στην Β´ ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς και την μεικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Κιλκίς διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο στάδιο της Ευκαρπίας. 


Ένα παιχνίδι με διαφορετικούς στόχους για την κάθε ομάδα. Για την ομάδα της Ε.Π.Σ. ο κ Χατζηαράπης Α. Ήθελε να δει την ομάδα του πριν την αγωνιστική υποχρέωση που έχει την επόμενη Τετάρτη, ενώ για τον κ. Παμπορίδη Β. ο στόχος ήταν να δει να αγωνίζονται με το τμήμα των Ελπίδων οι γεννημένοι ποδοσφαιριστές το 2002 οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την 1η του νέου έτους σε αντρικό πρωτάθλημα. 

Ποδοσφαιριστές που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ικανοποιώντας τον προπονητή τους και δίνοντας υπόσχεση για το άμεσο μέλλον ότι κάτι καλό θα βγει και σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Β´ ομάδα και γενικότερα στην Ακαδημία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα της Ε.Π.Σ. αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του τμήματος των Ελπίδων: Μαργαριτόπουλος Μ, Νικολαΐδης Β (από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα ), Χατζηβασιλείου Α, Αλμπανίδης Γ., Παπαδόπουλος Χ ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της Ε.Π.Σ., Κιοσές Κ. ( από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα). Για την ομάδα των Ελπίδων δεν αγωνίστηκαν και οι τραυματίες Λαζαρίδης, Ανανιάδης, Μπαλάσκας, Γεωργιάδης, Νάνος και οι Κουτσουράς Θ, Τσίρκας Γ., Μπάμπκας Σ. οι οποίοι είχαν μαθητικές υποχρεώσεις.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας της Ε.Π.Σ. με γκολ των Παπαδοπούλου Χ. 45’ & Πολυχρονίδη Π. ( του Εθνικού Αξιούπολης ) στις καθυστερήσεις ενώ είχε προηγηθεί η ομάδα των Ελπίδων στο 40’ με τον Μιχαηλίδη Γ. όταν τον έβγαλε φάτσα με τον τερματοφύλακα από κάθετη πάσα ο Κεσίδης.

Σύνθεση: Κιοσές Κ (45’ Μιχαηλίδης Θ.), Πιπερίδης Γ ( 40’ Σεφερίδης Ι), Νικολαίδης Β (36’ Νικολαΐδης Μ), Ζαφειρόπουλος Ι, Κερτούκα Γ, Κεσίδης Α, Μαχμουτάι Α, Μαυροκεφαλίδης Α (45’ Τζιτζίδης Κ), Μπούσδρα Ε, Μιχαηλίδης Γ(45’ Κουρουζίδης Β), Χατζηιωαννίδης Τ.

Επόμενο φιλικό για τις Ελπίδες στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Β´ γύρο, την Κυριακή 10:30 στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα νέων της Ακαδημίας Κανονιέρηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.