Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς στο Taekwondo G1 στην Κροατία

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo G1 όλων των ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Sport hall Arena Zagreb, Κροατία, στις 12-13 Νοεμβρίου 2016.

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1000 και άνω αθλητές-ριες από 36 χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο διότι συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι και Πρωταθλητές Ευρώπης.

Το Croatia Open θεωρείται από τα κορυφαία G1 διότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις με παγκόσμιο χαρακτήρα. Η έλξη όλων των αθλητών-ριών είναι από την παροχή μορίων με διάκριση για την επόμενη Ολυμπιάδα. Σε δέκα τερέν νέου τύπου οκτάγωνα με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo με video replay, διεξήχθησαν oοι αγώνες που σε πολλές κατηγορίες ανερχόταν έως και 6 οι αναμετρήσεις.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 7 αθλητές-ριες.

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος έφηβων +78 κιλά, κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο

Κουτσός Αριστείδης εφήβων -45 κιλά 5η θέση μετά από νίκη,

Αγωνίστηκαν επίσης: Καλφοπούλου Μαρία νεανίδων -49 κιλά,

Φουλεδάκη Μαρία γυναικών -67 κιλά

Καϊκη Βαλσάμω γυναικών -54 κιλά

Δεληγιαννίδης Χριστόφορος εφήβων -51 κιλά.

Πολύ δύσκολο αγώνα επίσης έδωσε ο Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών έως 63 κιλά με τον Μammadov Μahammad, υψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, τονίζοντας ότι με τα χρώματα του Αζερμπαϊτζάν αγωνίστηκε στα Grand Prix για την πρόκριση της Ολυμπιάδας.

Διευκρινίζουμε ότι με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ, λόγω πρώτης θέσης στα προκριματικά, αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Φουλεδάκη Μαρία, Καϊκη Βαλσάμω, Καλφοπούλου Μαρία και Δεληγιαννίδης Χριστόφορος.

Οι ποιοτικοί και δύσκολοι αγώνες σου δίνουν την ευκαιρία να βελτιωθείς και να αναβαθμίσεις το επίπεδό σου βελτιώνοντας την τεχνική σου κατάρτιση. Στις διοργανώσεις αυτού του επιπέδου έχεις την ευκαιρία να κληρωθείς με πολύ έμπειρους αθλητές-ριες παγκόσμιας εμβέλειας και να αποκομίσεις μόνο θετικά.

Συγχαρητήρια έδωσαν για τις διακρίσεις και τη συμμετοχή πάνω απ όλα, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται, διεκδικώντας το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.