Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kyodokyokushin στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς




Ένα παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός θα λάβει χώρα στο Κιλκίς.
Το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Νοεμβρίου, ο Δήμος Κιλκίς, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας (ISDO), την Παγκόσμια Ομοσπονδία IBU Kyodokyokushin, τον Αθλητικό Σύλλογο Σωκράτης και το Γυμναστήριο Kinesis διοργανώνουν από κοινού Παγκόσμια Συνάντηση Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών.


Στη σημαντική αθλητική και πολιτιστική διοργάνωση που πραγματοποιείται στην πόλη του Κιλκίς, στο ξενοδοχείο VIctoria, συμμετέχουν αποστολές από Ιταλία, Πολωνία, Καζακστάν, Βουλγαρία, Ιρλανδία, Δανία, Άγιο Μαυρίκιο, Νεπάλ, Αϊτή και από Ελλάδα.

Η τελετή έναρξης θα γίνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Victoria, με ομιλίες εκπροσώπου του Δήμου Κιλκίς και του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IBU Kyodokyokushin Misiak Maciej.

Θα επακολουθήσουν απονομές για τους εκπροσώπους των χωρών και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν επιδείξεις αγώνων αυτοάμυνας.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του νέου αγωνιστικού στυλ Ultimate Fighting Kyodokyokushin.

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα παρουσιαστούν τοπικοί παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια και εξετάσεις έγχρωμων ζωνών. Θα παρουσιαστεί η μέθοδος αυτοάμυνας Phylatto, με βασικό εκπαιδευτή τον Δημήτρη Γραμματικόπουλο.

Η είσοδος στη συνάντηση αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών είναι ελεύθερη.

Οι διοργανωτές και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε σημαντικά αξιοθέατα του Δήμου Κιλκίς (σπήλαιο Κιλκίς, Μονή Αγίου Γεωργίου κ.α.).

Αναλυτικό πρόγραμμα θα εκδοθεί προσεχώς.
Χορηγοί της συνάντησης είναι τα καταστήματα , Pizza Bar, Ταβέρνα ουζερί Μπαλσάμικο, καφέ οβελιστήριο της Πόπης, εστιατόριο Τραταμέντο, εστιατόριο Βαρελόφρονες, κατάστημα είδη δώρων Domino, εταιρία καλλυντικών Bionike, Beer House Art Café, Kinesis Gym, Φάρμα Κουκάκης, Αυγοδιατροφική, Va bene café & snacks,ΒΙΟΚΑΡ,Top Ten MMA Gear, Anthrax Sportswear

Χορηγοί επικοινωνίας
Πρώτη Σελίδα, Μαχητής Κιλκίς, Metro Sport, Kilkis Web TV, Γνώμη Κιλκίς, FOCUS FM Θεσσαλονίκη, Fightsports.gr, Kilkis- press.gr, Ειδήσεις, Πρωϊνή, eidisis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.