Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.


Παρουσίαση των επιχειρηματικών και επενδυτικών δυνατοτήτων της Γεωργίας αλλά και προβολή της ως τουριστικός προορισμός, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Πρεσβεία της Γεωργίας στην Αθήνα, το Προξενείο της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη και τον Όμιλο Μουζενίδη, με προσκεκλημένους επιχειρηματίες και μέλη των Προξενικών Αρχών της πόλης.

Η βραδιά ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Πρέσβη της Γεωργίας στην Αθήνα κ. Ioseb Nanobashvili και του Διευθυντή του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Γεωργίας κ. Α.Khvtisiashvili.

Ακολούθως, ο κ. Nanobashvili βράβευσε τον Πρόεδρο του Mouzenidis Group κ. Μπόρις Μουζενίδη για τη συμβολή της εταιρείας στην προβολή και προώθηση της Γεωργίας ως τουριστικού προορισμού. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκε βίντεο για τη Γεωργία,που δημιούργησε ο Όμιλος Μουζενίδη και αποτυπώνει τις φυσικές ομορφιές και την πλούσια γεωργιανή πολιτιστική παράδοση.

Στη συνέχεια, ο Πρέσβης της Γεωργίας ανέλυσε το οικονομικό και επενδυτικό προφίλ της χώρας, το ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον για τους Έλληνες επενδυτές και κάλεσε τους προσκεκλημένους να έρθουν σε επαφή με την Πρεσβεία της Αθήνας και το Προξενείο της Θεσσαλονίκης για περισσότερες πληροφορίες, προτρέποντας τους παράλληλα να επισκεφτούν τη Γεωργία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν ακόμη την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γεωργιανή γαστρονομία με τα ονομαστά κρασιά της ενώ η ευχάριστη βραδιά έκλεισε με ζωντανή γεωργιανή μουσική και επίδειξη παραδοσιακών γεωργιανών χορών.

Δημοσιογράφοι του καναλιού TV Pirveli της Γεωργίας ταξίδεψαν στην Ελλάδα για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης στα γεωργιανά media. Στα πλαίσια της επίσκεψής τους θα κάνουν γυρίσματα σε Θεσσαλονίκη, Πιερία και Καλαμπάκα, προβάλλοντας την Ελλάδα στο γεωργιανό τηλεοπτικό κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.