Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Νίκη εκτός έδρας για τις Ελπίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Δύσκολη επικράτηση για την ομάδα νέων της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς τις Ελπίδες για το πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς. Με σκορ 3-4 επικράτησε την Κυριακή η ομάδα των Ελπίδων Κιλκίς στο Ηλιόλουστο με τον τοπικό Ήλιο, σε ένα παιχνίδι που δυσκόλεψε και τις δυο ομάδες λόγο του δυνατού αέρα (ευνοϊκός από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα) αλλά βοήθησε να επιτευχθούν πολλά γκολ και να προσφέρει χορταστικό παιχνίδι στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. 

Η ομάδα των Ελπίδων με συνεχείς πίεση στον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό κατάφερε στο 9’ να προηγηθεί με τον Μπαλάσκα Α. Ο Ήλιος όμως αντέδρασε και με σύμμαχο τον δυνατό αέρα και δυο σουτ στο 20’ & 30’ έξω από την περιοχή πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων δε το έβαλαν κάτω και με την πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με σκόρερ πάλι τον Μπαλάσκα Α.

Στο 35’ Και ενώ το παιχνίδι ελεγχόταν από τους παίκτες των Ελπίδων , στην τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή από τον πλάγιο διάδρομο αυτή τη φορά και σύμμαχο τον αέρα η γηπεδούχος ομάδα έκανε το 3-2. Στο δεύτερο ημίχρονο με ευνοϊκό αέρα για τις Ελπίδες, ο Ήλιος κλείστηκε και προσπαθούσε να κρατήσει το σκορ , αλλά η πίεση και το γρήγορο παιχνίδι των Ελπίδων έφερε εκ νέου τον Μπαλάσκα, ο οποίος ήταν σε καταπληκτική μέρα , σε θέση βολής και έκανε το 3-3. 

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η κινήσεις και οι αυτοματισμοί των νεαρών παικτών των Ελπίδων έδειχναν την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στο τμήμα , και σε μια από τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν και πιο συγκεκριμένα στο 78’ έφεραν τον Λαζαρίδη σε θέση σουτ όπου με ένα πανέμορφο γκολ έκανε το τελικό 3-4.

Εκτός από τον Ανδρέα Μπαλάσκα που πέτυχε χατ τρικ , σε μεγάλη μέρα και ο Γεράσιμος Γεωργιάδης που άρχισε να δείχνει τις ικανότητες του ενώ εντυπωσιακή ήταν και η πρώτη εμφάνιση σε αγώνα πρωταθλήματος του Κωνσταντίνου Τζιτζίδη αφού γεννημένος το 2001 ήταν η πρώτη του ευκαιρία να αγωνιστεί σε κανονικό παιχνίδι. 

Ευκαιρία που όπως θα διαπιστώσει ο κάθε ένας περνούν και θα έχουν όλοι όσοι ανήκουν στο συγκρότημα αυτό , αφού δεν υπάρχουν standard βασικοί η αναπληρωματικοί, που σκοπός του δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά η χρησιμοποίηση των μικρότερων παικτών της Ακαδημίας που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αντρικό πρωτάθλημα με σκοπό τις εμπειρίες , να εκπαιδευτούν με την σωστή προπόνηση και ασκησιολόγιο για την ηλικία αυτή αλλά και με την σωστή διαπαιδαγώγηση να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι αύριο.

Σύνθεση :(Β. Παμπορίδης) Κιοσές Κ.(46’ Ορμανίδης Β.) Χατζηβασιλείου Α. Ζαφειρόπουλος Ι. Ανανιάδη Ν. Μαργαριτόπουλος Μ. Λαζαρίδης Π. Τσίρκας Γ. (46’Μιχαηλίδης Γ.) Μπαλάσκας Α.(82’Μιχαηλίδης Π.) Παπαδόπουλος Χ. Τζιτζίδης Κ. Γεωργιάδης Γ.

Επόμενος αγώνας ο εντός έδρας την Κυριακή 06/11/16 και ώρα 15:00 στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων με την Ελπίδα Μικροκάμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.