Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

"Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν με τη ψήφο τους"

Του ΞΕΝΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Αιρετού του ΑΠΥΣΔΕ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
"Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν με τη ψήφο τους και ανέδειξαν το σχήμα μας (ΣΥΝΕΚ) σε πρώτη δύναμη (38,06%)για το Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ΑΠΥΣΔΕ) στο Νομό Κιλκίς. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα εκλέγομαι Αν. Αιρετός στο ΑΠΥΣΔΕ Κ. Μακεδονίας.

Πιστεύουμε ότι η ψήφος σας αποτελεί επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια με σκοπό να επανέλθουν και πάλι στο προσκήνιο οι αξίες της συλλογικής ενωτικής δράσης και της αλληλεγγύης

Με τη στήριξη όλων των συναδέλφων, τη βοήθεια και την ενεργό συμμετοχή τους θα παλέψουμε να υλοποιηθούν όλες οι διακηρυγμένες θέσεις μας."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.