Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό, καθώς επικράτησε με 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου του Ηρακλή Αργυρούπολης. Ετσι μετά το πέρας εννιά αγωνιστικών, το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα μετρά οχτώ νίκες και μια ισοπαλία.

Δύο ευκαιρίες μέσα σε ένα δίλεπτο για την Αργυρούπολη με τον Ανδρέα Λαδά (17',18'), γκολ για τον Κιλκισιακό στο 21' με βαθιά μπαλιά στον Γιάννη Βαχανελίδη που υποδέχθηκε σωστά τη μπάλα και με το δεξί πλάσαρε για το 1-0.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο ΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Μπελίτσα, ήλεγχε το παιχνίδι, και εν τέλει έφτασε και σε δεύτερο γκολ με κεφαλιά του αρχηγού Σπύρου Ματεντζίδη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Κιλκισιακός ταξιδεύει στην Αξιούπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.