Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τις Ελπίδες Κιλκίς

Με σκορ 4-1 επικράτησε η ομάδα του Κιλκίς την αντίστοιχη της Ελπίδας Μικροκάμπου για το πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.
Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πολλά γκολ, για ακόμη ένα ματς των Ελπίδων, και όμορφο θέαμα, η μικρή ομάδα του Κιλκίς έδειξε από το πρώτο λεπτό της προθέσεις της. 



Με πίεση από την αρχή προειδοποίησε μόλις στο 2’ & 4’ με Μπαλάσκα και Παπαδόπουλο αντίστοιχα, ενώ το σκορ άνοιξε στο 6’ με ένα πανέμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή ο Λαζαρίδης. Το 2-0 έκανε ο Ζαφειρόπουλος στο 30’ με πλασέ πάνω από την γραμμή τέρματος, όταν το γρήγορο παιχνίδι και οι αυτοματισμοί των νεαρών ποδοσφαιριστών τον έβγαλαν μόνο του και ανενόχλητο σε εκείνη την θέση. 

Στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Επισκέφτηκε δυο φορές μόνο τα καρέ του Ορμανίδη χωρίς να το απειλήσει ιδιαίτερα και περιορίστηκε σε αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο και στα 10’ πρώτα λεπτά στο παιχνίδι έδειξε ότι πήγε να αλλάξει η ομάδα που θα είχε την υπέροχη, αλλά η αλλαγή Τζιτζίδη – Σεφερίδη στο 50’ και οι εσωτερικές αλλαγές που έκανε στην ομάδα ο κ. Παμπορίδης έφεραν τις Ελπίδες εκ νέου σε θέση οδηγού όπου στο 62’ με καταπληκτικό συνδυασμό και συνεργασία Παπαδοπούλου – Μπαλάσκα ο δεύτερος έκανε το 3-0. 

Στο 71’ ο Παπαδόπουλος έχασε πέναλτι μετά από κακή εκτέλεση και την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ και να πετύχει το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα αφού και η επιλογή του από τις κινήσεις του πάγκου έδειξαν ότι έγινε για αυτό το σκοπό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε το 3-1 με εκτέλεση πέναλτι αυτή τη φορά για τους φιλοξενούμενος. 

Το όμορφο παιχνίδι των Ελπίδων κράτησε μέχρι το τέλος όπου στο 89’ ο Μαχμουτάι διαμόρφωσε το τελικό 4-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νικολαΐδη ενώ 5 φορές οι νεαροί παίκτες έχασαν ευκαιρίες να σημειώσουν τέρματα με τους Ζαφειρόπουλο, Μαργαριτόπουλο, Παπαδόπουλο, Μπαλάσκα, Μιχαηλίδη. Σε καταπληκτική κατάσταση και εκπληκτικό παιχνίδι από τους Κερτούκα Γιώργο & Μαχμουτάι Ανέστη στην πρώτη τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα αλλά και στην πρώτη τους σε αντρικό πρωτάθλημα αφού είναι γεννηθέντες και οι δύο το 2001. 

Η σύνθεση της ομάδος και αυτή την φορά από τον προπονητή Βασίλη Παμπορίδη έδειξε ότι δεν υπάρχουν βασικοί και κάθε φορά έχουν διαφορετική εντεκάδα παίρνοντας ευκαιρίες και παίζοντας όλοι όσοι ανήκουν στο ρόστερ ( 21 ) αναλογικά. Επίσης η συνεχείς βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει την πολλή καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα όπως φυσικά και σε όλη την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς. Την επόμενη Κυριακή η ομάδα των Ελπίδων έχει ρεπό ενώ ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή 20/11/16 στις 15:00 με τον Α.Ο.Κ. Πολυκάστρου εκτός έδρας.

Σύνθεση: (Παμπορίδης Β.) Ορμανίδης Β., Χατζηβασιλείου Α., Μαργαριτόπουλος Μ., Ανανιάδης Ν., Κερτούκα Γ., Λαζαρίδης Π., Ζαφειρόπουλος Ι. (75’ Νικολαΐδης Μ. ), Μπαλάσκας Α., Παπαδόπουλος Χ. (88’ Μιχαηλίδης Θ.), Μαχμουτάι Α., Τζιτζίδης Κ. (50’ Σεφερίδης Ι.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.