Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

"Ευχαριστούμε θερμά την βιομηχανία Φάρμα Κουκάκη"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς 
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς κ. Χριστίνα Κουρουζίδου, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά την βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων «Φάρμα Κουκάκη» για την χειρονομία αλληλεγγύης να προσφέρει είδη γαλακτοκομικών προϊόντων, ώστε αυτά στη συνέχεια να διανεμηθούν σε ευπαθή μέλη της τοπικής μας κοινωνίας.

Με την ενέργειά αυτή, εκφράζεται από την «Φάρμα Κουκάκη» έμπρακτα υποστήριξη στο ανθρωπιστικό έργο που εδώ και 4 χρονιά επιτελεί ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, ιδιαίτερα μάλιστα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.