Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

"Εξομοιώνουν τον θύτη με το θύμα"

Δελτίο τύπου
Χρυσής Αυγής
Κιλκίς
Μέχρι αυτήν την ώρα ούτε η κυβέρνηση ούτε κανένα άλλο κόμμα δεν έχουν καταδικάσει την δολοφονική απόπειρα κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή.

Με μία κατάπτυστη ανακοίνωση, η ψευτοδεξιά του Μητσοτάκη, αντί να καταγγείλει την εγκληματική συμμορία των αναρχοκομμουνιστών που επιτέθηκε στον βουλευτή μας Γιώργο Γερμενή, προβαίνει σε... νουθεσίες προς τους εγκληματίες, αλλά και σε συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής.

Διά στόματος Κικίλια, η επίσημη ΝΔ αναφέρει επί λέξει ότι: "η απάντηση στη βία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η ίδια η βία"!!!

Με τον τρόπο αυτό εξομοιώνεται ο θύτης με το θύμα: ο Γιώργος Γερμενής, την ώρα που έπινε τον καφέ του ανυποψίαστος... ασκούσε βία (σύμφωνα με την ψευτοδεξιά ΝΔ), γι' αυτό του επιτέθηκαν τα τριάντα κοπρόσκυλα του Σκουρλέτη.

Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι απολογητές των αναρχοκομμουνιστών, που έφτασαν στο σημείο να δικαιολογούν την εγκληματική τους δράση. Με απλά λόγια οι νεοδημοκράτες λένε στους συριζαίους: "Μην στέλνετε τις συμμορίες σας να χτυπάνε την Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι... βλέπε παραδικαστική παράγκα Σαμαρά".

Σημαντική παρατήρηση: στην δύο σειρών ανακοίνωσή τους οι ψευτοδεξιοί δεν αναφέρουν ούτε το όνομα του κόμματός μας ούτε και του βουλευτή μας που δέχθηκε την δολοφονική επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου