Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

"Εξομοιώνουν τον θύτη με το θύμα"

Δελτίο τύπου
Χρυσής Αυγής
Κιλκίς
Μέχρι αυτήν την ώρα ούτε η κυβέρνηση ούτε κανένα άλλο κόμμα δεν έχουν καταδικάσει την δολοφονική απόπειρα κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή.

Με μία κατάπτυστη ανακοίνωση, η ψευτοδεξιά του Μητσοτάκη, αντί να καταγγείλει την εγκληματική συμμορία των αναρχοκομμουνιστών που επιτέθηκε στον βουλευτή μας Γιώργο Γερμενή, προβαίνει σε... νουθεσίες προς τους εγκληματίες, αλλά και σε συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής.

Διά στόματος Κικίλια, η επίσημη ΝΔ αναφέρει επί λέξει ότι: "η απάντηση στη βία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η ίδια η βία"!!!

Με τον τρόπο αυτό εξομοιώνεται ο θύτης με το θύμα: ο Γιώργος Γερμενής, την ώρα που έπινε τον καφέ του ανυποψίαστος... ασκούσε βία (σύμφωνα με την ψευτοδεξιά ΝΔ), γι' αυτό του επιτέθηκαν τα τριάντα κοπρόσκυλα του Σκουρλέτη.

Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι απολογητές των αναρχοκομμουνιστών, που έφτασαν στο σημείο να δικαιολογούν την εγκληματική τους δράση. Με απλά λόγια οι νεοδημοκράτες λένε στους συριζαίους: "Μην στέλνετε τις συμμορίες σας να χτυπάνε την Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι... βλέπε παραδικαστική παράγκα Σαμαρά".

Σημαντική παρατήρηση: στην δύο σειρών ανακοίνωσή τους οι ψευτοδεξιοί δεν αναφέρουν ούτε το όνομα του κόμματός μας ούτε και του βουλευτή μας που δέχθηκε την δολοφονική επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.