Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Κιλκίς: Συνάντηση Δημαδάμα, Φραγγίδη και Μιχαηλίδου

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς, συνάντηση μεταξύ της Ζέφης Δημαδάμα (Αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος) του Γιώργου Φραγγίδη (Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ) και της Μαρίας Μιχαηλίδου (Υπεύθυνη τομέα Γυναικών, Πολιτισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς) στο πλαίσιο μιας συνεργασίας μέσα από την οποία θα προβληθούν και θα αναδειχθούν θέματα του συγκεκριμένου τομέα. 


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν προτάσεις και από τους τρεις, οι οποίες και θα υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον. Στόχος όλων, η ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.