Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Κιλκίς: Σεμινάρια αυτογνωσίας με θέμα "Μεταμοφώστε τη ζωή σας"

Σεμινάρια αυτογνωσίας με θέμα "Μεταμοφώστε τη ζωή σας" διοργανώνει η ψυχολόγος ΣΟΦΙΑ ΔΑΤΣΗ στο γραφείο της 21 Ιουνίου 65 στο Κιλκίς.
Θα αναλυθούν με ασκήσεις θέματα όπως η επικοινωνία, οι σχέσεις, η αυτοπεποίθηση, τα όρια, η διεκδίκηση, ο θυμός, ψυχοσωματικά προβλήματα και άλλα.


Το σεμινάριο είναι βιωματικό με περιορισμένο αριθμό ατόμων. Θα διεξάγεται κάθε Τετάρτη 5.15 έως 7 [εκτός εορτών].

- 8 διδακτικές ώρες το μήνα

- Τιμή συμμετοχής ιδιαίτερα προσιτή.

Η Σοφία Δάτση σπούδασε Ψυχολογία στο Κοινωνικών Επιστημών Κρήτης και Θεολογίας στο Α.Π.Θ. Έχει εκπαιδευτεί στην γνωστική αναλυτική, γνωστική συμπεριφορική, αντλεριανή, gestalt, συστημική [οικογενειακή] και art therapy ψυχοθεραπεία. 

Έχει συνεργαστεί με την Α' Πανεπιστημιακή Σχολή Θεσσαλονίκης, με κέντρα ψυχικής υγείας ΟΨΕΤ δυτικού τομέα 
Θεσσαλονίκης και με την Αντλεριανή εταιρεία Θεσσαλονίκης για 13 χρόνια. 

Στο Κιλκίς έχει συνεργαστεί με Μητρόπολη, ΑΝΚΙ, Επιμορφωτική, Αρμονία, Ελληνοχριστιανική αγωγή, ΙΕΚ, Νοσηλευτική Σχολή, Δικαστήρια, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κέντρο Δια Βίου Μάθηση Κιλκίς και Παιονίας, Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς, Παιονίας, Σερρών, Δράμας, Πολίχνης, Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης, Πολυκλαδικό λύκειο Ρεθύμνου.

Έχει κάνει πολλές ομιλίες, παρουσιάσεις, σε πολλούς νομούς της βόρειας Ελλάδας όπως και εργαστήρια.

Ασχολείται ιδιαίτερα με το στρες των εξετάσεων, αποφυγή black out, τεχνικές χαλάρωσης, όπως και αυτογνωσία μέσα από το art therapy [συγκεκριμένα το decoupage] κάτι πρωτοποριακό για την Ελλάδα.

Είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου [αρ μέλους 075]. Έχει 20ετη εμπειρία στο χώρο της Ψυχικής Υγείας. Δουλεύει με άτομα και ομάδες, ζευγάρια, εφήβους και παιδιά, στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη. Ασκεί και συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Συνεδρίες και μέσω ιντερνέτ κατόπι συνεννόησης.

Πληροφορίες 23410-27916 και 6932127712.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.