Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ακροάσεις Μουσικών και λυρικών Φωνών από τον Μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη και την Σοπράνο Θεοδωρίδου

Η ΕΥΔΑΠ δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, δίνει την ευκαιρία σε νέους σολίστ να αποκτήσουν βήμα δημιουργίας και αναγνώρισης, προκειμένου να γνωρίσει το ελληνικό κοινό το μέλλον της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Beautiful Greece, με την Διεθνούς Φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, τον Μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη και την Ορχήστρα Mobile διοργανώνει μεγάλη ακρόαση για όλα τα όργανα και τις Λυρικές φωνές, την Κυριακή 27.11.2016 στο Μουσείο Κοτοπούλη του Δήμου Ζωγράφου από τις 11.00 το πρωί (Αλέκου Παναγούλη 14, Ζωγράφου 157 73).

Οι Μουσικοί που θα προκριθούν θα συμμετάσχουν στην καινούργια σειρά συναυλιών - Νέα Μουσικά Ταλέντα στον Παρνασσό (Κυριακές στον Παρνασσό), και θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με την συνοδεία της Ορχήστρας Mobile, σε Μουσική Διεύθυνση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.


Η Σειρά αυτή θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2017 και θα φιλοξενηθεί στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8 στο κέντρο της Αθήνας.

Όροι Συμμετοχής
1. Οι συμμετέχοντες δεν θα πρέπει να είναι π
άνω από 30 Χρονών.
(Ημερομηνία γέννησης μέχρι 31.12.1986)

2. Τρία Κομμάτια από διαφορετικά στιλ και εποχή.
(Οι Λυρικοί Τραγουδιστές θα ετοιμάσουν 2 Άριες και ένα Λήντ )

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής
beautifulgreece2011@gmail.com
698 1919818

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.