Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

ΑΙΑΣ Κιλκίς: Νικηφόρα πρεμιέρα στο Κύπελλο Γυναικών

Δελτίο τύπου Α.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ
Την Κυριακή 27-11-2016 και ώρα 18.00 έδωσε τον πρώτο της αγώνα η νέα ενισχυμένη ομάδα του Α.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ. Μετά τη λήξη της αποχής των διαιτητών του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ που κράτησε τα γήπεδα ανενεργά για ένα μήνα περίπου, η ομάδα ταξίδεψε στην Έδεσσα όπου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΜ αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ αποσπώντας νίκη 3-0 σετ ( 15-25, 13-25, 19-25).

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δυο ομάδες μια και η ηττηθείσα ομάδα της Έδεσσας παρόλο το νεαρό της ηλικίας των αθλητριών της στάθηκε πολύ καλά στο ύψος των περιστάσεων.

Στα δύο πρώτα σετ οδήγησαν την ομάδα στο νικηφόρο αποτέλεσμα οι μεγαλύτερες νεοαποκτηθείσες αθλήτριες δίνοντας έτσι τη σκυτάλη στις νεότερες στο τρίτο σετ, να παλέψουν για τη νίκη.

Η σύνθεση της ομάδας μας
ΑΙΑΣ-ΑΤΕΡΜΩΝ (ΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ): Κυριακίδου Ευαγγελία (C-Κ), Λάιου Κωνσταντίνα (Κ) , Δαλακλή Χριστίνα (Δ) , Σωτηρίου Χρυσοδώρα/Χριστίνα (Α) , Νικολαΐδου Αναστασία (Π) , Παρασκευαΐδου Χριστίνα (Α), Σταμπουλή Ηλέκτρα (Κ), Καρδαμανίδου Μαρία (Δ) , Κωνσταντινίδου Χριστίνα (Α), Καντίδου Δέσποινα (Α), Κοτίδου Ολυμπία (Α), Βλάχου Ιωάννα (Λ).

Επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη 30/11/2016, όπου ο ΑΙΑΣ-ΑΤΕΡΜΩΝ καλείται να αντιμετωπίσει στην έδρα της (ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ) στις 19.30 την ομάδα ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑΣ στην 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Καλείται ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας να παρακολουθήσει τον αγώνα και να υποστηρίξει το άθλημα.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΕΓΓΡΑΦΕΣ , τηλ: 6972680579

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

http://www.aiaskilkis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου